Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zmiana lokalizacji serwera forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

Informujemy że obecny serwer zostaje zamknięty z powodów niedofinansowania więc przechodzimy na bezpłatny i nieco wolniejszy serwer. Nie powinno to spowolnić w żadny wypadku działania forum. Informacja ta dotyczy najbardziej tego że forum zostanie zawieszone na jakiœ czas. Wszystkie dotychczasowe tematy i posty zostanš usunięte. Informujemy również że wszyscy którzy sie zarejestrowlai będš musieli zrobić to po raz kolejny. Zamknięcie forum na czas nieokreœlony nastšpi 15 sierpnia 2006 roku. Przepraszamy za utrudnienia. Grupa EMSI

>>Wszystkie dotychczasowe tematy i posty zostanš usunięte. Informujemy również >>że wszyscy którzy sie zarejestrowlai będš musieli zrobić to po raz kolejn

Dobrze, że napisał "EMSI", a nie "EJSI". [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Sciema - odlejmy sie do zlewu [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

jestem chujem rozjebalem 'requiem' na pol regulatora technicsa (ma zapas). powiedzialem ,ze kocham ich tylko nie wiem czy jakte roslinki doniczkowe czy jak rodzicow.terrrorysta emocjonalny......

no..admin to bystrzak:))) pewnie ma tyle serwerow i nie ogarnia. a swoja droga to chetnie dolozylbym chociaz 'honorowo' na nowy serv jak co. musze Was czytac. Podpisano, Wasz Drogi Czytelnik :)

xor: Serio. ile jesteœ w stanie dożucać miesięcznie?

odpowiem jak wytrzezwieje. czyli pewnie w poniedzialek,,

"xor" skoro taki temat Cie "podnieca" i moje "błędy" to nie jest forum dla Ciebie lepiej jesli zostaniesz przy zabawkach. Jesli bys zauwazyl temat zostal nadany w œrodku nocy a oczy kazdego czlowieka o tej porze i zmeczenie płatajš figle (:P), wiec nie dziw sie jesli sa jakies male "literówki". A co to kwestii opłacania forum to wiedz że niema potrzeby płacić za serwer z którego nie korzystamy w pełni, tj. transfer nie musi być taki duży ponieważ żadne treœci multimedialne nie sš przesyłane tak samo jak nie potrzeba takiej dużej przepustowoœci na jednego slota ponieważ jak wyżej nie ma żadych treœci multimedialnych (żadych filmików czy dzwięków). A cena 120 złotych za server miesięcznie jest nieopłacalna. Pozdrawiamy! Grupa EMSI

Ja mam informacje z pierwszej ręki (od Administratora, pana Marka Ciesielskiego). Mogę nawet zacytować: "... juz w krotce będzie nowe forum, pracuje nad tym, myœlę że wtedy nie będzie tyle spamu. Pozdrawiam, Marek" A ty EMSI (Mc Hammer?) się schowaj ze swoimi głupimi żartami. Rozumiem, że wszystkich denerwuje ten burdel na forum (stšd takie wštki), ale niedługo się to zmieni. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

You can`t touch this! [%sig%]

Oczywiste to, co napisał EMSI Mod to bzdury, a osoba ta próbuje się podszyć pod moderatora czy tez amina forum. Jeżeli chodzi o forum to można spać spokojnie nikt nie ma zamiaru go zamykać ani wprowadzać opłat. Dodatkowo mogę powiedzieć, że szykujš się zmiany, spokojnie nie będę budował V RP:) ale zmiany będš zauważalne i odczuwalne, oczywiœcie na lepsze. Szczegółów nie będę zdradzał bo to ma być niespodzianka :) a prace sš już w toku – w końcu może się uda to co planowałem od BARDZO długiego czasu. No dobra powiem tylko tyle, że strona faktycznie będzie na nowym serwerze z tš różnica że na serwerze znacznie szybszym. :)

Czekam na opinie...

Ale mam nadzieje rze wżucisz tam nasz ulubiony wontek - "stfuszmy najdluszszy wontek"... [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Znalazłem wspomnienie po najdłuższym wštku: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=41647&t=41625 [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.