Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO - to fikcja
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Jesteśmy sami, te wszystkie historyjki o UFO , Strefie 51 - to fikcja i czyste S-F

I masz prawo tak sądzić :-) [%sig%]

Jasne nasze samoloty, statki kosmiczne, i na dobrą sprawę nawet samochody to kiedyś było SF i to exteme SF

Acha zbieram adresy fajnych stron na własny użytek jak znacie fajowe stronki to dajcie znać, może fajne ksjążki można na nich poczytać czy coś... Dzięki za wszystkie

tak własnie gdybanie na temat OBCYCH itd. jest jak gadanie o wechikule czasu...może w przyszłości...:)

:) Znam jedną: www.strefaleppera.prv.pl :D :D :D wejdźcie... znajdziecie ta wiele informacji z kosmosu i to o kosmitach :) Nawet takich, którzy żyją pośród nas... :) A UFO mozliwe ż eistneje możliwe ze nie... :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się ciepło :)

Ufo to fakt sam je widziałem

Ufo - unknown Flying object - nieznany obiekt latajacy moze to byc nawet kamien :>. strefa 51 istnieje :> za to co tam sie znajduje to moze byc fikcja. Usa podzielono na sektory :)

Tak, ate sektory nazywają się "stany". :) Nazwa "Strefa 51" to określenie z wojskowych map tamtego rejonu. W pobliżu są m.in. poligony atomowe itp. W Strefie 51 znajduje się tajna baza CIA w której zbudowano i testowano takie samoloty jak U-2, SR-71 czy F-117. To są FAKTY.

Główno prawa.W czasie najwiekszego rozwoju nauki(po II) wojnie światowej zaczeto eksperymentowac na ludziach.Głównie Usa i Rosja.Rozbij sie statek latajocy rosyjskiej roboty>Poprostu kazda sciema to podstawa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.