| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Co znajduje się w czrnej dziurze? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
W czarnej dziurze może się znajdować np. życie pozaziemskie.
|
|
|
Nie zabardzo... wiąże się to z naturą czasu...
czarna dziura może być pomostem do gdzieś indziej ( wstaw cokolwiek ) i do kogoś indziej ( wstaw cokolwiek )...
|
|
|
W czarnej dziurze jest czarno jak w ... u murzyna :) a bez żartów to tak nic nie ma, jesli swiatlo stamtąd nie wychodzi to co nic stamtad nie moze wyjsc, wyleciec. Ciemność, widze ciemność, ciemność widze...
|
|
|
Oj uwielbiam słuchać o czarnej dziurze szczególnie o tajemniczej osobliwości znajdującej się w samym centrum.
(...)jesli swiatlo stamtąd nie wychodzi to co nic stamtad nie moze wyjsc, wyleciec(...) oj ja się z tym nie zgodzę http://zdjeciednia.republika.pl/020312.html jak widać jednak coś stamtąd wylatuje :) czarne dziury to wg mnie jak już powiedział Widelec wrota do innych światów w sensie wymiarów lub po prostu dzięki temu że posiadają tak ogromną grawitacje że są w stanie zagiąć czasoprzestrzeń okna do innych części wszechświata
|
|
|
Zgadzam się z Tobą MSOKIT84. Też myślę, że czarne dziury potrafią zagiąć czasoprzestrzeń i mogą być wrotami do innych częśći Wszechświata. I mam jeszcze jedną myśl. Wydaje mi się, że kwazary (czarne dziury bardzo daleko od nas) są związane z powstaniem Wszechświata - Wielkim Wybuchem. Bo przecież widzimy je dzisiaj jak wyglądały 13 miliardów lat temu. Może czarne dziury po jakimś czasie wybuchają (gdy wchłoną dość dużą ilość materii) i powstają nowe wszechświaty. :)
P.S Ale zwariowana myśl co? hehehe.
|
|
|
Nie wierzę w coś takiego jak nieskończoność. Wszystko musi mieć jakąś liczbę tryliony czy kwadryliony a może i więcej ale nie wierzę w nieskończoność !. ;)
|
|
|
A co mnie obchodzi czy sie zgadzasie miedzy soba, zaproście wykształconego astronoma, z 20 letnim starzemi i bedziecie sobie mogli wtedy odniesc swoje wnioski do tego co jest udowodnione lub nie jest.
|
|
|
Jak niewiecie czegoś to zajzyjcie na kanał Discovery Sciente tam są różne sprawy dotyczące dziwnych zjawisk.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |