Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przyznam się publicznie jestem mordercą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

zabiłem człowieka i ten post piszę z więzienia, wyjdę za 25 lat, jak widzę co niektórzy tu piszš to żałuje że zabiłem tamtego człowieka tylu tu palantów że jak już siedzieć mam tyle to chociaż przez zabicie jednego z was... the skies have turn to blood on this very night

Obyœ jak już zdechniesz!Piekł się w czeluœciach piekielnych.I poczuł się jak ta osoba którš mordowałeœ.Ty huju jebany.

hahahahaha a w domu wariatow czasem nie siedzisz ? byl tu juz taki jeden co sie przyznawal publicznie, ze jest zoofilem, byl drugi, a moze i ten sam co tez wyznawal publicznie, ze jest homoseksualista i ze mu sie zdziera napletek czy cos takiego.... bylu kilku (a moze kilka ?) innych sktunknietych osobnikow (badz osobniczek podajacych sie za osobnikow) rowniez publicznie wyjawiajacych swe stany ducha, jazni, ciala i umyslu... cos to forum ma wlasnie takiego.... jest tu cos takiego .... moze to dal tego sie nazywa swiat tajemnic ? http://www.ejsi.com.pl/tajne/logo.gif http://www.ejsi.com.pl/tajne/logo2.gif nie wiem czy jestes stale ta sama osoba czy moze inna, ale na pewno potrzebujesz pomocy. dobrze trafiles, bo ponoc to forum wlasnie uzdrawia.... byloby cos niezwyklego gdybys zdolal zabic jakas nieznana istote, np. istote wyzsza, badz obcego i opublikowal tu zdjecia.... ale czlowieka ? codziennie na swicie morduja sie ludzie wzajemnie, nioc w tym nie ma nadzwyczajnego.. po prostu jeszcze jeden, taki sam glupi temacik... musisz czyms zablysnac.... zjedz swa wlasna nerke ? moze watrobe, ale o codziennosci to sa inne fora... pozdrawiamy [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

To przyjdż i zabij mnie!!!!Masz tu luzik,więc robisz co chcesz!Baw sie dalej!!!Miłej wscieklizny!!!

Morderca wymiata:)) Sog

byl tu jeszcze taki jeden co kochał się z Czarodziejkš z księzyca, pamiętacie??

hihihihh!!!!!!!Yes~!!!!

a ja mam łysš pałe i małego pindola i mi nie staje.

Bravo !!! Bravo Koolman !!! jasne, ze pamietamy, i pamietamy o takim co sie publicznie przyznawal, ze jest gadem, wbreww temnu co czynia inne gady... Jasne, ze pamietamy. Widac, ze Goska i Wrona mialy nie tylko rozdwojenia ale i nawet [PODWOJNA] racje. HAARP sie bawi i to jest straszne.... pozdrawiamy (potrojnie - Romek, Tytus i Atomek) [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

666 [%sig%]

666 ? - ! 88 ! - 14; 88 ? [%sig%]

Lubie dyskutować na temat morderstw, ale teraz nie mam czasu bo mój pies mnie ugryzł i właœnie go gryze w ogon.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.