| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przyznam się publicznie jestem mordercą | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
zabiłem człowieka i ten post piszę z więzienia, wyjdę za 25 lat, jak widzę co niektórzy tu piszš to żałuje że zabiłem tamtego człowieka tylu tu palantów że jak już siedzieć mam tyle to chociaż przez zabicie jednego z was...
the skies have turn to blood on this very night
|
|
|
Oby jak już zdechniesz!Piekł się w czeluciach piekielnych.I poczuł się jak ta osoba którš mordowałe.Ty huju jebany.
|
|
|
To przyjdż i zabij mnie!!!!Masz tu luzik,więc robisz co chcesz!Baw sie dalej!!!Miłej wscieklizny!!!
|
|
|
byl tu jeszcze taki jeden co kochał się z Czarodziejkš z księzyca, pamiętacie??
|
|
|
Bravo !!! Bravo Koolman !!!
jasne, ze pamietamy, i pamietamy o takim co sie publicznie przyznawal, ze jest gadem, wbreww temnu co czynia inne gady... Jasne, ze pamietamy. Widac, ze Goska i Wrona mialy nie tylko rozdwojenia ale i nawet [PODWOJNA] racje. HAARP sie bawi i to jest straszne....
pozdrawiamy (potrojnie - Romek, Tytus i Atomek)
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
666 ?
- ! 88 !
- 14; 88 ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Lubie dyskutować na temat morderstw, ale teraz nie mam czasu bo mój pies mnie ugryzł i włanie go gryze w ogon.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |