Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wstydmi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Wstyd mi że jestem Polakiem , wiem że mogło być znacznie gorzej , ale zauważyłem że w wiekszosci krajów Europejskich jest jakaœ kultura a tutaj jest burdel , co z tego ze jest bieda , kultura i szacunek to bardzo ważne cechy , tutaj ginš w tle .

Hmm... niczyja œmierć niczego nie rozwišże... [%sig%]

czyli hmm...wszystkich œmierć wszystko rozwišże... a teraz na temat. Polska jest niczym bo nie ma już polaków, wszyscy jesteœmy tylko potomkami polaków. To był wspaniały naród, lecz już go nie ma jest sztuczny twór, pozostała nam historia. Musiałby się pojawić ktoœ wielki, ktoœ kto dałby radę wskrzesić Polskę, ktoœ pokroju Hitlera (nie chodzi mi o to co robił lecz o osobowoœć), lecz raczej nie ma na co liczyć bo: "Gdy prawdziwy geniusz pojawi się na swiecie, poznacie go po tym że wszystkie osły sprzymierzš się przeciwko niemu" - Jonathan Swift.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Miales chamie zloty rog , zostal ci sie jeno sznur.

Złynaœwiat powieœ sie nie zasługujesz na miano Polaka. Nasz kraj byłby lepszy gdyby tacy jak Ty na rzekajšcy robili coœ a nie czekali na innych. Ile masz lat 13 że tak gadasz jak dziecko że Ci wstyd. Mi wstyd za "Polaków", którym niby wstyd a nic nie robiš żęby szerzyć kulture, a Ty pewnie teraz na polu wyrzuciłeœ papierek obok kosza narzekajšc że inni robiš syf.

Złynaœwiat Œwiat niczemu nie winien.....ludzie....ludzie sš podli, bezwzględni, egoistyczni....œwiat jest cudowny, piękny ....ale trzoda ludzka jest nieludzka !!!!!

http://media.putfile.com/trck0401 http://media.putfile.com/Polska-36 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ja z chęciš przyznaję się że jestem polkš... i dlatego mogę napotkać wiele przykroœci ze strony innych ludzi... trudno tacy ludzie jak ty doprowadzili do tego stany rzeczy! nie wiń całego œwiata o to, że tacy ludzie istniejš...

ja sie nie wstydze, wrecz przeciwnie. wszyscy wiedza kim jestem. W koncu nie mam dlaczego wstydzic sie za innych. Kazdy z nas wspol - TWORZY obraz i opinie jaka maja o nas. Nikt tez nie generalizuje, ze wszyscy Polacy to... A nawet jesli ktos sie taki zdarzy, to mnie to jest obojetne. Jesli ma mnie ktos sadzic, to niech mnie sadza za moje czyny, a nie za moich rodakow. tak wiec z duma wam mowie: SLAWA ! pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Jak płynšłem do Szwecji i trochę "zaszalałem" na parkiecie na promie, to Szwedzi mięli problem z uwierzeniem, że jestem Polakiem. Pytali się po dwa razy: Where are you come from? i z niedowierzaniem kręcili głowš. Widocznie im nie pasowałem do ich wyobrażenia Polaka. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

nie masz czego sie wstydzic. ja sporo podrozuje po swiecie, i naprawde jezdze duzo w niemalze wszystkie zakatki swiata. Nie mamy jako narod, spolecznstwo czy lud zbytnich powodow do wstydu. To, ze jakis imbecyl wyslal naszych mlodych na podboj i ciemiezenie innego panstwa, mogloby byc powodem wstydu, ale czy to Ty im kazales mordowac i torturowac niewinnych ? to, ze jakis cymbal jedzie do wloch i sie zgadza pracowac za male pieniadze w warunkach uragajacych czlowieczenstwu, to ma mi byc wstyd ? Wstyd przed kim i za kogo ? Takze mamy temat do wstydu, ale takze mamy temt by byc dumni ! Jestesmy widoczni na wielu, jesli nie wszystkich kongresach naukowych na swiecie. Niesiemy ludziom pomoc i nadzieje. walczymy tez o prawa innych, nie widze zadnych powodow do wstydu. W prasie naukowej coraz wiecej istnieje polskich nazwisk, mamy (jako narod) kilka dobrych nobli i mnostwo innych duzo wazniejszych nagrod. Ludzie nas lubia i szanuja ! A to, ze czasem sie pojawia seria "polskich dowcipow", to swiadczy tylko o tym, ze sie nas obawiaja, a takze nas lubia. Smiech i humor to sprzymiezency. Strach i wstyud sa naszymi wrogami. Pozatym wstyd to uczucie negatywne, i o tym kto sie zywi naszymi uczuciami i komu sluza takie wlasnie negatywne uczucia , jest napisane szerzej w innym temacie. mozesz sprawdzic kogo mam na mysli klikajac tutaj te jeden z tutejszych tematow w ktorym jasno jest powiedziane, komu zalezy na tyum bysmy generowali jak najwieksza ilosc negatywnych emocji. Jak to sie dzieje, ze sa narody cale dumne ze swych (miernych) osiagniec, i pragna goraco aby wszyscy inni sie wstydzili swej historii, przeszlosci i narodowosci, chca bysmy sie wstydzili. A oni ? A oni sie smieje i w imie szowinizmu i syjonizmu podbijaja inne narody, przelewajac przy tym krew niewinnych ofiar. Badzmy dumni ! Nie bojmy sie ! Naprawde jest z czego i po co ! pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.