| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| klatwa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
mamy dom stary po prababci w ktorym nikt niemieszka bo podobno umieraja tam ludzie .Prababci tata ponoc rzucil klatwe jak nakryl swoja zone z innym i odszedl z tamtad. po tym czasie umierali tam ludzie na choroby rozne. Itak stoi pusty chce tam zamieszkac aleeeee....
|
|
|
Oczyszczanie.
Gruntowne Wielokrotne Dynamiczne Oczyszczanie!
Niezależnie czy chcesz tam mieszkac, czy ni e, czy sprzedać. Warto to zrobić.
|
|
|
klatwe sie zdejmuje na trzy sposoby.
wszystkie trzy sa latwe.
zacznij od pierwszego:
1. Podaj mi adres, numer telefonu, jego plan i dokladnmy adres oraz kilka zdjec. Mozemy to przeprowadzic na odleglosc.
pozdro
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
romek a potrafisz rzucic klatwe , badz urok milosny? taki , ktory spowoduje u tej osoby niekonczace sie zauroczenie? pomozcie prosze!
|
|
|
tak Ci sie wydaje, klatwa odwrocona do tego ktory ja rzucil jest zwielokrotniona, odbija sie i wzmacnia i wraca do rzucajacego jak bumerang
|
|
|
w takim razie dalej musze meczyc sie na tym swiecie. chociaz zebymmogla rzucic zly urok na taka osobe jedno bylob super
|
|
|
Do DIVA (---.rybnet.pl)
- potrafie, ale na ogol sie stanowczo wzbraniam przed czynieniem tych rzeczy, choc bywaja sytuacje w ktorych moge sie zgodzic na "sztuczny wplyw na rzeczywistosc".
Do laura (---.pools.arcor-ip.net)
- nie wiem czy traktowac powaznie to co piszesz, bo juz odpowiedzialem na Twoj wczesniejszy post i jak do tej pory brak kontaktu. W pierwszym poscie dalas do zrozumienia, ze prosisz o pomoc. Jesli zle zrozumialem, przepraszam !
SERDECZNIE POZDRAWIAM
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |