Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zapaść sie pod ziemie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

W USA sa tak zwane miasta-widmo.Powtały one w czasach groaczki zlota. Dawnym ale jeszcze ananlizownaym jest zniknięcie osadników wyspy Roanoke w poblizy dziesiejszej Karoliny Pół.Osade te załozyl w 1585 Walter Raleigh . Kiedy na jakiœ czas wrócil do osady na wyspie w osadzie znalazł tylko ludzkš krew. Żadnych kawałków ciała , zadnych sladów na ziemi . Dzięki fotografii lotniczej na ziemi znaleziono tysiace opuszczonych wsi i osad. Czemu sš puste? Czy ktoœ tam mieszkał? Czy zostały porzucone naumyœle czy też nie? a Co wy o tym myslicie? POZA TYm zapraszam na strone www.strachy-na-lachy.blog.onet.pl

Czy dobrze zrozumiałem...? Zastanawiasz się nad paranormalnymi przyczynami takich zjawisk, jak...: - gwałtowne "wyrastanie" (powstawanie) osad - równie gwałtowne znikanie ich mieszkańców - tajemnicze œlady krwi i brak ciał ...w USA w czasach goršczki złota ? Zastanów się głębiej nad tym. Spójrz z drugiej strony. A szybko okaże się, że wyjaœnienie jest jak najbardziej normalne. I należy go szukać np. w ludzkiej chciwoœci. [%sig%]

" Człowiek się myli , myœlšć że trwa w racji " - Netwon

jeœli chodzi Ci o tajemnicze zniknięcia całych obszarów materii, (czasem tysięcy ludzi) lub całych miast, czy osad.. ..to jest zwišzane z całkiem innym zjawiskiem. Bezkrwawym. A te œlady tej krwi zdecydowanie wskazujš na ludzkš(i nie-ludzkš) chciwoœć.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.