Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
WIETNAM, KOREA, IRAK , AFGANISTAN , LIBAN -marsz Imperium trwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

.....

większoœć ludzi niczym w letargu œledzi w tv serie wieloletnich gwałtów na róznych narodach ....przegryzajšc i popijajšc... A CO JA MOGE ZROBIĆ??- pyta się 99% zapytanych ... motto : W naszych czasach, bardziej niż kiedykolwiek, głównš siłš ludzi złych jest lękliwoœć i nieudolnoœć dobrych; a cała żywotnoœć królestwa szatana ma swe korzenie w opieszałoœci chrzeœcijan" œw. Pius X Ospałoœć w modlitwie, opieszałoœć w poznawaniu i studiowaniu ważnych zagadnień, opieszałoœć lub wręcz zaniechanie w działaniu... "Powinniœmy potępić samš myœl, że jedni ludzie majš prawo przeœladować drugich. Przemilczajšc zło możemy spowodować, że powstanie w przyszłoœci tysišc razy gorsze, a młodzi ludzie będš przekonani, że zło nigdy nie jest ukarane, a zawsze przynosi korzyœci" KAŻDY MUSI BYĆ GOTOWY NA SPAKOWANIE MYŒLI W CHWILĘ I MIEC SWIADOMOŒĆ , ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGA NASTAĆ WARUNKI KTÓRE UNIEMOŻLIWIĽ NAM DALSZY TUTAJ POBYT

Ale jaja. Właœnie ocenzurowano mój post. Bezpoœrednio na łšczach jeszcze.

no widzisz ? pewnie znowu zaczšłeœ wymieniać jakieœ tajne marki pojazdów spalinowych :))))))))))))))))))))))))))))\ p.s. Bush jest polakiem - typowy hujek i w dodatku leniwy :))))

israelu - odejdŸ
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.