Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Powrót Forumowicza po latach.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44

Witam szlachetne towarzystwo. Być może poœród Was jest ktoœ na tyle podeszły w latach, że pamięta jeszcze mnie i moje "dyskusje" z osobnikiem o nicku Brat... Jeœli zaœ takowego nie ma, to nadmienię tylko, że Brat stał na straży ortodoksyjnego katolicyzmu, a ja - racjonalizmu i zdrowego rozsšdku. Przyszedłem po 2 latach sprawdzić, co się zmieniło... Brata nie ma, nagonki na czary, wiedŸmy i UFO też nie ma, a za to mamy... Politykę. :/ I to w najbardziej brudnym wydaniu, w osobie niejakiego Watchera... Parszywš, obleœnš politykę obrzucania łajnem narodu żydowskiego, powołujšc się m.in. na nikczemny portal "polonica", który miałem wštpliwš przyjemnoœć przeglšdać ostatnimi czasy.... :( Przykro, że to forum nadal nie ma moderatora. Na zakończenie tego post'u chciałbym tylko zauważyć, że wypowiedzi Watcher'a (jak również wypowiedzi w "polonice") łamiš artykuły 255, 256, 257 oraz 258 Kodeksu Karnego. Miłego dnia. [%sig%]

no

Ja tam czuję się anonimowy ;) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

aminokwasowy ;))

Niezły syf się teraz zrobił na forum. Zaspamowane jak nigdy. I co teraz? Do roboty! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.