| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Duch w moim domu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
No więc chciałam tylko ucilić to co wczeniej napisałam więc: podejrzewam ze w moim domu jest duch. Miałam 4 oznaki jego obecnoci. 1: Byłam w piwnicy. Drzwi były otwarte, i nagle zatrzasnęły sie z hukiem. Wystraszyłam się, wyszłam z piwnicy, zamknęłam te drzwi na klucz. Ledwo obróciłam sie na chwilę, drzwi były już otwarte... Sprawdzałam potem - przecišgu być nie mogło, wszystkie drzwi i okna pozamykałam, bo miała być burza. Historia powtórzyła się dwa razy - raz przez drzwi przeszła moja mama, po czym znów zamknęły się one z hukiem, a za drugim razem przez drzwi przeszedł mój pies. Przedemnš nikt nie mieszkał w naszym domu. Nigdy nie wywoływałam duchów ani nic w tym rodzaju. Tylko zmarła w nim jedna osoba. Może to jaki złoliwy poltergeist ???? Ja sama nie wiem co o tym myleć... a może tak naprawde nie ma w moim domu ducha ??? ZNACIE JAKIES SPOSOBY JAK TO SPRAWDZIĆ ?
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tak, tak. przepraszam bardzo, pisała to moja przyjaciółka, ale na moim mailu itp. ja owszem wywoływałam, ale to pisała Alexa się nazywa ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |