Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Niezwykłe strony
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Tak szukam w internecie odskoczni i szukam niezwykłych stron i for, niezwykłych pod względem tematyki jakš podejmujš. Macie coœ takiego ??

Dobrze trafiłes =) Ja niedawno założyłem forum www.darkness.go.pl znane jako PODZIEMNY KRĽG. Tematyka to oczywiœcie zjawiska paranormalne + ZŁO (gniew, nienawiœć, emocje, zemsta- dział ten porwadzi POSTAL z www.darkfeels.fora.pl) oraz HORROR. Forum cechuje się brakiem cenzury i powštpiewaniem w ten œwiat. Pamiętajcie jesteœmy tlko rozkładajšcš się masš organicznš i roztańczonym pyłem tego œwiata... ps. www.rotten.com to dla łowców wrażeń.

Zadajesz pytanie, a potem sam na nie odpowiadasz. Wiem, to była próba zamaskowanej reklamy swojego forumka. Kto jest za usunięciem wštku??

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

haha koles niezle kombinuje :)

Wina tuska

Glupi postmutancie sowieckiego efektomunizmu sybirskiego precz

taaak, biedne te forumiki, ze musza szukac na innych stronach czytelnikow. SPAMOWI PRECZ ! [+] [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Eee ja i owy sercher to nie ta sama osoba, reklamuje się gdzie się da ALE ja nie jestem byle spamowcem !!!! EJSI to pierwze forum na którym zerwałem kawał zycia !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.