Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Noc na drugiej półkuli:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20

Jak czujecie tę myœl, że na drugiej półkuli panuje przecież noc, gdy tu jest dzień?? Czy sny tamtych maja wpływ na nasz dzień tu?? Może ludzkie półkule mózgowe działajš tak samo, że jedna to dzień, a druga to jest noc??

Kiedyœ poprosiłem duszę jednego ze znanych mistrzów Bilardu z drugiej półkuli, kiedy on jeszcze spał. Grałem na kasę. Kiedy nastšpiła zgoda i synchronizacja... oddałem się wpływowi jego duszy ..i tak orżnšłem przeciwnika, że musiałem wychodzić okienkiem w kibelku, bo ta mafia niechętnie przegrywa ;) Ale wyniosłem z tej Gry w Kulki masę pienišżków ;) Ciekawe Co się œniło temu Zawodowcowi tamtej nocy... ?! ale tego trudno będzie dojœć już takich œnionych faktów! **** Z kolei raz moja znajoma zrobiła takie coœ, w zwišzku z moimi talentami... Ale zrobila to dosyć po chamsku i bez synchronizacji co dało efekt bardzo nieprzyjemny dla mojej strony. zakończyło to naszš znajomoœć

Tak, kobiety sš okrutne, ostrzegam Was wszystkich faceci!! Kobieta potrafi zrobić wszystko, aby zdobyć to, czego potrzebuje do swych celów. Nigdy się nie dowiecie, jakie ma te cele. Tylko geje mogš to wiedzieć, gdyż sš wolni od seksualnych kajdanów, którymi mężczyŸni sš splštani, dlatego wiele kobiet wprost przepada za homoseksualistami, a szczególnie wszelkie władczynie i cesarzowe, jako że gej zawsze powie to, co myœli, a nie to, co mu się wydaje, że kobieta chce usłyszeć. Z powodu polskiej pogardy do kobiet, ten kraj jest przegrany. Kraje, w których kobieta jest traktowana jako równa, sš tymi krajami, które stojš mocno na Ziemi. W Izraelu kobiety służš w armii od czasu, gdy się udało odbudować. Sš w Polsce kręgi, które poważnie traktujš kobiety i to one zgarniajš wszelkie korzyœci zwišzane z rozwojem. Precz z tymi, którzy narzekajš na brak sprawiedliwoœci, a nie umiejš się doprowadzić do porzšdku przy kobiecie. Ci, którzy bojš się swoich odczuć, skazani sš na zacofanie i zniewolenie. Tylko ci, którzy wolš naturę od sztucznoœci sš właœcicielami swojego życia. Œwiadomoœć CIENIA jest budujšca, bez tej umiejętnoœci szlachetnej powstaje zaœlepienie œwiatłem, które wodzi za nos głosicieli wszelkiej maœci recept i ich wyznawców. Œwiatło może być takim samym gwałcicielem, jak ciemnoœć. Jedynie widzenie własnego cienia w każdym aspekcie czucia, wyzwala od iluzji, a nawet planeta jest tak skonstruowana, aby uczyć nas tej mšdroœci. Jak mówi pewne chińskie przysłowie, ulegać mšdroœci, jak się ulega swoim pokusom. Mšdroœć jest wszędzie tam, gdzie się styka biel i czerń, gdzie życie tańczy ze œmierciš. Wszelkie odgradzanie się od tego wiedzie na pustkowie, gdzie czekajš wyobrażenia gotowe ożyć na komendę strachu, by na zawsze zdobyć sobie niewolnika. Czas by duch i cesarzowa się połšczyli w tańcu na Ziemi.

Jeœli jesteœcie na poziomie trzeciego oka, gdzie duch i cesarzowa jeszcze walczš, jak kochankowie, to korona czeka na wszystkich w kryształowej jednoœci powyżej wszystkich Ÿrenic i żali. AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! Wilki grasujš po drugiej stronie półkuli.... AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Tak Natalio napisałaœ o kobietach, że aż się podnieciłem :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dlatego funkcjonujš dwa typy torusów: "M" oraz "W" jednakże "W" zawiera się w "M"...tzn. zjawiska tam("W") zachodzšce podlegajš tym zachodzšcym w torusach "M" A co do korony to

..mniejsza zresztš.

Natalio budzisz we mnie mordercze odczucia i jestem ciekaw dlaczego?....

Szybko coœ nazwałeœ i jak sobie nazwałeœ, tak energia się uformuje, a to ciœnienie może skacze.

http://embryo.ib.amwaw.edu.pl/anatomy/edu/czlek/Hermana.gif

"Charakterystycznymi cechami estetyki zen sš: maksymalna prostota, surowoœć i klarownoœć formy, oraz "gra z umysłem i postrzeganiem" oparta na paradoksalnych, przypadkowych skojarzeniach i podœwiadomie odbieranych impresjach." Wikipedia.pl

pozwolić płynšć z serca sercu prostota klarownoœć ... takoœć przemowa kwiata .. kolorem kształtem zapachem takoœciš kwiata umysł postrzega i grę rozpoczyna

takć

i: takoœć takoœć w gardle ;) ego

;)

misja saturn już zrealizowana.WD dostałeœ?czytałeœ?

Dostałem już dawno coœ od ciebie. ESENCJA operacji CHRONOS. Czytałem. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.zen45800.zen.co.uk/projex7/sun.gif OBRAZEK ADRESEM Z WIELKIEJ BRYTANII ;-) CZY CZARNOKSIĘŻNICE I CZARNOKSIĘŻNICY, TAK POWSZECHNI W WIELKIEJ BRYTANII, ODPOWIADAJĽ ZA TEN NAJNIŻSZY NA ŒWIECIE TAM, 1%, MOBBING??

Natalia .... Natalia..... w lublinie nigdy w pamieci nie zginie Natalia Natalia nie minie nie zgubi się w ciemnej dolinie nie jak tornado nie jak owiec stado Natalia ... :))))

Hmm... Natalia wymyœliłas bardzo ciekawš teorię, ale ja osobiœcie uważam że nie wszystko musi być powišzane z jakimœ oddziaływaniem snów, ezoterykš. Ja uważam ż poprostu ziemia przecież obraca się wokół słońca i raz na jednej półkuli jest dzień a na drugiej noc, wedłóg mnie sny nie mogš oddziaływać na nasze życie (mówie tu o snach innych ludzi). Ale teoria nie mniej ciekawa. Pozdrawiam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.