| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Niejedzenie - second edition | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
Dawid Fabricius w XVII w. był w stałym kontakcie z mieszkańcami Księżyca
William Herschel w XVIII w. twierdził, że rozumne istoty zamieszkują Słońce, a plamy na Słońcu są prześwitami jego czarnej powierzchni przez oślepiające chmury.
W. Pickering (astronom) twierdził, że okresowe zmiany szczegółów obrazów księżycowych spowodowane są przemarszami owadów
prof. Józef Szkłowski pod koniec XIX w. twierdził, że księżyce Mars - Fobos i Dejmos - są wydrążone wewnątrz, co dowodzi ich sztucznego pochodzenia.
Eliza Muller w 1900 jako medium rozmawiała z Marsjanami i ułożyła słownik ich języka
Jeremiasz Mac Donald w 1901 został niemal zabity przez spadający aerolit z wygrawerowanymi hieroglifami - miał zająć się odczytaniem ich.
Bill Sadler w 1934 dowiedział się od 7 istot pozaziemskich, że Jezus w 28 i 29 roku życia objechał Imperium Rzymskie wraz z dwoma Hindusami.
Gloria Lee w 1953 zaczęła otrzymywać przesłania od mieszkańca Jowisza, "J.W.". W 1962 rozpoczęła strajk głodowy, chcąc zmusić prezydenta do uznania tych wywodów. Zmarła w 3 tyg. później z wycieńczenia.
George Hunt Williamson twierdzi, że kosmici przybyli na ziemię 18 mln lat temu
L. Dowling, autor "Ewangelii Wodnika" - księgi Czarnych Muzułmanów - twierdzi, że człowiek został stworzony na Księżycu przed... trylionem lat.
|
|
|
Mój stary wie jak jest naprawdę, ale Wam nie powie. To bardzo humorzasty facet.
|
|
|
A ALH84001-potwierdzil ze bylo zycie na Marsie!
Naukowcy wcale nie znaja granicy ukladu slonecznego itp itd
Wiec o co chodzi tobie o przetargi?????
[%sig%]
|
|
|
Piotr - sprecyzuj o co ci chodzi - czy twój post jest pogardliwy , czy podajesz jakieś ciekawostki etc. Jeżeli nie to będę musiał go usunąć bo nijak nie jest konstruktywny a już na pewno nie prowokuje wypowiedzii na określony temat.
|
|
|
Winter nie przesadzasz z tym wczuwaniem się w moderatora, chłopczyk nie bluzga, ogólnie obraźliwych treści nie przekazuje, to że przekopiował bezsensownie treść ze strony anty(ufo)wskiej prowadzaną przez jakichś katolików nie znaczy żeby go wycinać. Ja bym proponawał takie posty zostawiać samym sobie jak nie wzbudzą zainteresownia to umrą własną śmiercią.
Mam nadzieję że mnie nie wytniesz za tą wypowiedź :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |