Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
strona ( UFO )
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

FAJNA STRONA, SZKODA , ŻE TAK MAŁO UWAGI POŚWIĘCONE JEST SKTUALNYM BADANIOM I PRÓBOM NAWIĄZANIA KONTAKTU Z EWENTUALNYMI CYWILIZACJAMI POZAZIEMSKIMI, JAK META, OZMA, CETI, SETI itpu

Ktoœ podszył się pod Gosię (tš od HAARP-a) - nieładnie. A jeœli już mówimy o obcych cywilizacjach, to wystarczy jeden z lepszych kosmitów i HAARP się chowa (tak się składa, że mam pewne doœwiadczenia na tym polu). Technika nie ma szans wobec siły umysłu odpowiednio rozwiniętej istoty.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Prawdziwa Goska napisałaby to samo :)

prymitywizm zapijaczonych, tępych i leniwych, gnuœnych słowiańskich, nie nadajšcych się do niczego Polaczków polega także i na tym ,iż nie chciało im się nigdy znależć starannie skrywanych ukrytych faktów US- i British-wywiadów wojskowych , choćby w prymitywnej wyszukiwarce "Google" gdzie przykładowo na prymitywne hasło "Third Reich UFO Breslau" - wyskakujš tysišce prostackich pozycji w tym pierwsza z brzegu: http://www.geocities.com/INEXPLICATA2000/issue1/1.htm; w streszczeniu ograniczajšca się w swojej treœci do żelaznego potwierdzenia znanej od dziesištków lat twardej tezy o istnieniu podziemnej fabryki spodków latajšcych Habermohla w oparciu o technologię i licencję podziemnej,tybetańskiej okultystycznej organizacji "Vrilu"(Himmler) i upiornych kosmitów Aldebarana(przyjaciół Hitlera)(kooperacja z BMW -"Vodochodami" Praha) ,Miethe'go, Schrievera w Breslau - na terenie obecnych terenów Hundfeldu(Psie Pole) czyli bankrutujšcej ,sypiacej się w polskie obecnie gruzy w swej technologicznej nędzy obecnej Delty Hydral oraz jej potajemnym przewiezieniu z kazamatów Hundfeldu = na ponowny montaż urzšdzeń na Syberię w lipcu 1945.

seti?chyba se jaja robicie.taka cywilizacja na poziomie techniki pozwalajšcym przemieszczanie się tal łatwo przez rok œwietlny jak my kilometr i oni niby by chcieli się z nami skštaltować radiem?po cosz im radio jak telepatia jaest?seti to niech się schowa a tom antene niech przerobiš na felgi do opla

Aldebaran -(< a TAU >/ < a Tauri >), najjaœniejsza gwiazda w konstelacji Taurusa(Byka).Nazwa pochodzi od arabskiego słowa "ad - dabaran". Gwiazda znajduje się w "clusterze" gwiezdnym Plejad.Aldebaran to gwiazda typu KIII czyli pomarańczowy olbrzym, ma też gwiazdę-kompana typu M2.Na razie w gwieżdzie tej następuje wypalanie się helu. Ma œrednicę 38 œrednic Słońca.Jednoczeœnie posiada jasnoœć rzędu 150 jasnoœci Słońca. Jest to tak zwana "gwiazda upadłego anioła".Była w mitologii starożytnych Persów tak zwana gwiazdš krółewskš...

ja myslalem ze Aldebaran to miasto alchemikow, w ktorym jest wielka zegarowa wieza, gdzie czarodzieje i kaplani chodza polowac na orki i nawiedzone mechaniczne budziki..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.