Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Właśnie gotuje wywar z trujących roślin
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

mówisz że kochasz a ja czuje ze to œciema w dodatku moja miłoœć nie jest właœciwa ani normalna

smacznego i do zobaczenia [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

wreszcie normalna odpowiedŸ, oby następne były podobne użyłem roœlinki zwanej szalejem pomieszanej z lulkiem i zasłonaka (grzybka) tak czy siak odejdę. Evacuate.....................................

Ja też się kiedys zakochałam....Chciałam go zabić....skubany był nieœmiertelny,znaczy się jest wogóle....Doprowadza mnie do szwskiej pasjii..Ponoć sa takie zioła co człek może od nich dostac małpiego rozumu,takie to by mi stykneły. Jeszcze nie wiem co do końca zrobie..kurna olek,musze się dobrze namyslec.ja cie rozumiem bracie czy siostro.Dobrze działa pazur zdechłego kota,to na wszelkie bolaczki działa...

Dodaj troche soli. I muchomorka. [%sig%]

mniam, mniam, mniam, alez uczta.... a jakby tak dodac troche Yagi, Pejote, San Pedro, Ayahuasca, Salvia divinorum, alez by bylo super ! I Cucumelo. Koniecznie cucumelo. Jak juz bedzie zupka gotowa, to daj cynk. a makiware potrafisz przyzadzac ? a moze imprezka ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.