| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| !!Koniec świata!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
|
Czy wy powariowalicie??No co wam strzeliło do głowy żeby ustalać datę sšdu ostatecznego!!!Phi...Co to ma niby byc??2012??Ha!!Oczywicie,pod jakimtam względem naukowym w tym roku mogš powstać jakie katastrofy geologiczne, a nie konieć wiata.Pewne jest,że przyjdzie on niebawem, bo napisane jest, że żyjemy w czasach ostatecznych,ale będš dane przed tym znaki(dzienniczek w.siostry Faustyny).Nie macie się czego bać, jeżeli w pełni ufacie Bogu, nie macie.Jeżeli pogršżacie się modlitwie i jestecie wytrwali w wierze, to jestecie ocaleni, naprawdę, Bóg was ocali,A datę końca wiata zna tylko Bóg !!!
|
|
|
Tak jest - czytać dzienniczek siostry Faustyny i modlić się.
Wszystko w tym temacie.
Bo inaczej nadejdzie wielka zmiana (na lepsze).
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A w moim dzienniczku nic nie pisze. To oznacza że nie będzie końca wiata?
[%sig%]
|
|
|
O tak,więta racja,Bóg nas na pewno ocali,hehe...
Przedtem ma nadejc Belzebub,ale trzeba uważać bo on moze przyjac postać anioła wiatloci.Zawsze kiedy poznaje nowego mezczyzne cała jestem w strachu..bo któż może wiedzieć któz to...
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
"Jeżeli pogršżacie się modlitwie i jestecie wytrwali w wierze, to jestecie ocaleni, naprawdę, Bóg was ocali,A datę końca wiata zna tylko Bóg !!!"
fajnie wiedzieć... a co jak jeste niewierzšcy??!! Przecież to strasznie naiwne!! LUdzie, zastanówcie się, co piszecie!! Wg mnie to totalna bzdura, ja tam Bogu nie ufam i nie mam zamiaru, ale w końcu każdy wierzy w co chce.....
|
|
|
Turecka telewizja państwowa usunęła z programu rysunkowš wersję "Kubusia Puchatka", ponieważ występuje w niej ... Prosiaczek - doniosła w sobotę gazeta "Sabah".
Krytycy coraz częciej zarzucajš państwowej telewizji, że pod rzšdami konserwatywnej Partii Sprawiedliwoci i Rozwoju premiera Recepa Tayyipa Erdogana programy majš wyrany przechył religijny. Islam zabrania jedzenia wieprzowiny; winia jest przez muzułmanów uważana za zwierzę nieczyste.
Według gazety "Sabah" poczštkowo zastanawiano się w telewizji nad wycięciem najlepszego przyjaciela Kubusia Puchatka z kreskówki, ale okazało się, że Prosiaczek występuje tam zbyt często, więc film zdjęto z programu.
Ofiarš cenzury w telewizji padały już i inne filmowe winki, na przykład panna Piggy ze słynnego "Muppet Show".
(Wp.pl/PAP)
|
|
|
Chciałabym przeprosić Linę i wszystkich, których uraziłam piszšc ostatnio. Przesadziłam....tym bardziej że zmieniło się moje zdanie w tej kwestii....Wielkie sorry jeszcze raz
|
|
|
W 2012 koniec swiata napewno nadejdie dla tych których Bóg wezwie do siebie.
|
|
|
Co ma Bóg do 2012!!?? Bóg powiedział, że daty końca wiata nie zna nikt, tylko On!
|
|
|
Jezu kolejna dewotka... Nie tylko Bóg jest na tym wiecie dziewczyno..Współczuje ci niezwykłej inteligencji....Id lepiej teraz do kociółka zamiast fruwać po necie.
|
|
|
Dlaczego w roku 2012 ma być koniec wiata?
Skšd możecie wiedzieć, że wtedy nadejdzie koniec wiata?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |