| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiet skończcie z miałczeniem za facetami! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Moja porda dla wszystkich biednych skamlacych dziewczatek których to jacys faceci nie chca....Jezu!!!!Skończcie z tym kobiety!!!Jak długo jeszcze mezczyzni beda nami rzadzić?Niby to jestemy wyzwolone niby to wolne a oni nadal nami rzadzš - emocjonalnie.
Kiedy czytam posty na tym forum co rusz trafiam na teksty w stylu: co mam zrobić,on mnie nie chce,on ma inna,on mnie nie kocha....
Nie myslcie sobie że się wymadrzam,ale wiem to wszystko z autopsjii i wiem jak to wszystko działa.
Wyjanię.
Bardzo czesto się zdaża że facet jest pasożytem kobiety,po prostu.Energetycznie głównie,pomijam teraz kwestię kiedy to pasozytuje i materialnie,bo i takie przypadki się zdażajš.
Szamani z meksyku,szczególnie kobiety "widzšce" zobaczyły,ze męzczyzna podczas seksu zostawia w kobiecie energetyczne nitki,które wnikajš w niej ciało i w ten sposób jest on do niej podłaczony enegetycznie.Ponoć żyjš one 7 lat.
Nie jestem widzšcš ale wydaje mi się to wysoce prawdopodobne.
Kobiety pownne w koncu zerwać ta niewidzialnš niewolę.Jeli nas kto nie chce,jeli wydaje się że my "tak kochamy" a "on nie...", o Boże.....
Olać to.Kobiety olejcie samców.
Jestescie wartociowe i inetligentne.Rozumiem że ważny jest seks,albo ze wydaje się wam,ze to miłoć czy cos takiego,ale najważniejsza jest własna godnoć.
Na swiecie jest mnóstwo facetów i jeli który jest powodem waszych łez,polecam "mentalnego" "kopa w dupke"!!!!Nie ten to inny!!!!
|
|
|
Dokładnie - "Tego kwiatu pół wiatu" - jak mawiała moja babcia!
|
|
|
"Rozumiem że ważny jest seks.." - zapomniała dodać, że dla wielu kobiet jest najważniejszy ;)
To sš hormony i pożšdanie - tego niestety nie zmienisz
A'dios
|
|
|
Na swiecie jest mnóstwo facetów i jeli który jest powodem waszych łez,polecam "mentalnego" "kopa w dupke"!!!!Nie ten to inny!!!!
I wice wersa. Buahahaha
|
|
|
feminizm to choroba, kobiety majš za dużo do powiedzenia, problem w tym że sš próżne i mylš tylko o ciuszkach i forsie. Sš wyjštki, jedna na milion.
|
|
|
Bardzo nie ładnie AntiUS że insynuujesz ze w miom pocie jest feministyczne przesłanie:)
Uwierz mi ze nie mysle tylko o ciuszkach i kasie:)
Więc jestem,jak w tej wiesniaciej piosence:
"jedna na milion,na całe życie..."hehehe
Faceci gadajš pierdoly że nie chca laski która mysli o ciuchach a potem ogladajš się na ulicy za takowymi,cóż za brak konekwencjii....
Mój apel był o to,zeby kobiety były swiadome swojej wartoci,po prostu.
A nie mam nic przeciwko mezczyznom...a nawet bardzo lubię...:))))
Ale takich którzy oprócz mylenia penisem wiedzš co to jest miłoc - a nie znaja tylko definicje pozadania.
pozdrawiam:)
|
|
|
tak tak!oni chca za zone cicha myszke (zeby nie zwiala)a na laski jak z reklamy sie slinia,nie wszyscy oczywiscie,zdarzaja sie "felerni emocjonalnie"faceci ale kobitki tez nie zawsze sa ok.trzeba patrzec uwaznie i szukac cierpliwie ,aiektorzy podczas poszukiwan chca sie "zabawic po drodze"do znalezienia tej jedynej cudownej i wartosciowej,ale jak ta wlasnie jedyna wreszcie na niego wpadnie to przez jego wczesniejsze zach nawet nie spojrzy w jego strone!
|
|
|
Gratuluje coraz ambitniejszych tematów...
Ernessta
rozumiem (mam przynajmniej takš nadzieję) zamysł przy zakładaniu tego wštku, że miał być on niejako na pocieszenie, ale...
- po pierwsze - jeżeli kobieta jest już w facecie zakochana to nie "miałczy" sobie po jego stracie tak po prostu, żeby "miałczeć", ale próbuje sobie poradzić z emocjami, które się w niej kłębiš...
- po drugie - z tym wyzwoleniem to kobietš się poprzewracało w głowach - tak samo faceci sš potrzebne nam dziewczynom, jak my im - i nic się nie zmieniło pod tym kštem od wielu stuleci... Zmieniły się zasady, gierki, podejcie do tzw. zwišzków, ale wewnętrzna potrzeba jest taka sama!
I nie ma się co dziwić, że się szuka..., a jak co pójdzie nie tak... to się "miałczy"... i nie ma nic to wspólnego z byciem lub nie byciem kobietš tzw. wyzwolonš...
- po trzecie - po cholerę mi seks z facetem jeli nie dostaję od niego bliskoci? Przespać się można "z każdym", ale nie sšdzę, że za takim się "miałczy"...
- po czwarte - tak godnoć jest ważna i należy jej bronić, ale zanim zaczniecie mieć feministycznš wg naszych czasów postawę roszczeniowš, zastanówcie się czy w jaki sposób facet nie jest tu pokrzywdzony... (i piszę to jako kobieta).
Wzajemne oczekiwania i ich poszanowanie... wzajemne!
Przecież to jest normalne, że facet "czerpie energię" z kobiety, a ona z niego! Ważna jest równowaga i wzajemna wymiana. Nie róbci z facetów wampirów energetycznych. Co to znaczy, że "bardzo często" sie tak zdarza? Jak często?
- po pište - jak kobieta jest zakochana to płacze włanie za "TYM" i trochę czasu musi potrwać zanim wemie pod uwagę następne bliskie znajomoci z "innymi"
- po szóste - a co jak "inny" się nie zdarzy? Przecież potrzebne jest "to co"... Po cholerę wchodzić w zwišzki z "innymi" jeli nie ma "tej magii"?
Ja napiszę to zatem w ten sposób...
Kobiety i faceci dbajcie o swojš godnoć. Życzę Wam by wasze zwiazki nie były toksyczne...
Życzę Wam bycie nie byli krzywdzeni przez partnera i sami nie krzywdzili !!!
Bycie zrozumieli, że druga osoba, jej pragnienia i uczucia to nie zabawka !!!
Bycie nie traktowali partnera przedmiotowo i nie myleli tylko i wyłšcznie o własnych przyjemnociach.
A jeli co nie wyjdzie to "wymiałczcie się" i miejcie nadzieję, że prawdziwa miłoć jeszcze przed Wami...
Koolman
wkońcu przestań mylić porzšdanie i seks z uczuciem miłoci i prawdziwym kochaniem się...
AntiUS
a co ma wspólnego feminizm z próżnociš i ciuszkami?
Tak, sš wyjštki. Nie mam pojęcia czy jedna na milion czy nie.
Ale i tak traktowane sš przez facetów tak samo, a może nawet gorzej.
Prawda jest taka, że jak facet z góry zakłada, że chce "wykorzystać" dziewczynę to ma gdzie czy jest próżna czy nie... A potem tego typu faceci włanie dziwiš się, że jak się już naprawdę w jakiej zakochajš, to nie chce ona im uwierzyć, że jš naprawdę kochajš... Bo jaka jest różnica między "Kocham" oszusta i "Kocham" kogo kto tak czuje naprawdę?
Pozdrawiam Was wszystkich goršco i od razu zaznaczam, że nikogo nie chciałam urazić, a ton wypowiedzi raczej wynika z przeczytanych głupot niż z jakiej antypatii do powyższych osób, których przecież kompletnie nie znam.
|
|
|
A tak wogóle apel,
z którego pewnie i tak nie skorzystajš Ci, do których jest kierowany...
Faceci, jak chcecie sobie tylko "pobzykać" to kupcie sobie gumowe lale...
Dziewczyny, które chcecie sobie pouprawiać seks dla sportu... polecam wibratory...
Możecie się nawet nawzajem poumawiać na wspólne "sparingi"...
Ale zanim zaczniecie Wmawiać drugiej istocie ludzkiej,
że kochacie, że wam zależy, że mylicie o niej poważnie...
to się może parę razy zastanówcie i odpucie... jeli to co mówicie nie jest prawdziwe...
bo z drugiej strony jest człowiek i jego uczucia, a nie "gumowa" zabawka...
|
|
|
Bardzo mšrde to co powyżej.Zgadzam sie i podpisuję.
To tak było troche po złosci,bo sama byłam kiedys bardzo głupia i sama dałam się niezle wmanewrować:)))Ale to czas przeszły:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |