Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wiersze Miłosne i zwykłe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

Jak ogień sie pali jak woda sie leje tak moje serce za twoim szaleje Dla ciebie jestem ja jak dla mnie jestes ty zamkniety cały swiat w krótkim słowie MY I zwykłe Bulward zniszczonych marzeń Jedynš jakš znam Nie wiem gdzie prowadzi Ale jest dla mnie domem i idę sam Idę pustš ulicš bulwardem zniszczonych marzeń Gdy miasto œpi Jestem tylko ja i idę sam Idę sam Jedynie mój cień mi towarzyszy Moje płytkie serce tylko bije Czasem chcę, aby ktoœ mnie znalazł Póki to się nie stanie idę sam Idę w dół co dzieli mnie w umyœle Na granicy krawędzi i tam idę sam Czytaj między wierszami co się spieprzyło a co jest Ok SprawdŸ mi tętno wiesz że żyję i idę sam Jedynie mój cień mi towarzyszy Moje płytkie serce tylko bije Czasem chcę, aby ktoœ mnie znalazł Póki to się nie stanie idę sam Idę pustš ulicš bulwardem straconych snów Gdy miasto œpi Jestem tylko ja i idę sam Idę sam Jedynie mój cień mi towarzyszy Jedyny dŸwięk to bicie mego serca Czasami chcę, aby ktoœ mnie znalazł Póki to się nie stanie idę sam

Wymyslajecie sami nowe!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.