| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| SEn.. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
witam moze jest kto kto wyjanił by mi na tym forum znaczenie mojego snu sen pojawia się co jaki czas osoba która jest w tym nie to papież ten który zmarł Jan Paweł II zawsze ni mi się wtedy gyd umiera czyli tak jak leżał po mierci w kaplicy w Rzymie jest pogodny ja w tym nie czuje sie wazna bo on rozmawia ze mnš dzisiaj tez mi się nił to była jaka wizyta jego w Polsce był umierajšcy ja stałam w tłumie ale bardzo blisko niego i niby groziło mi jakies niebezpieczeństwo ale on nalepił mi na ręce co co przypominało szkaplerz niepamiętam czy to była matka boża w kazdym razie powiedział ze to mnie ochroni ze ma byc cos złego sie wydarzyc na wiecie ale ze mnie to ochroni . Czy powinno zwracac sie uwage na sny i ich znaczenie jesli tak to niech kto mi powie co znaczy?
|
|
|
A jak sšdzisz?? Powinna wierzyć? A moze to znaczy ze wstanie z grobu?? Mi sie przyniło że umieram, czy to znaczy że umre?
|
|
|
korekta 2 -jestes poršbana od stop do głów , zamotana jak tampon w pizdzie :>
|
|
Wina tuska |
|
miko: jakie piękne znasz wyzwiska, czy wszyscy polacy-katolicy majš taki język?
|
|
|
~miko:
prawodopodobnie Twoja nadwiadomoć dała Ci do zrozumienia
żesię dobrze tobš opiekuje. (a ponieważ jp2 był dla ciebe autorytetem to
dlatego tak się to zaminifestowało) tłum zawsze jest niebezpieczny.
a tłum katolików to już "scisk mierci" ;) Krótko
mówišc aretyp energii Kobiecej ma nad Toba pieczę
dopuki dajesz się prowadzić swojej Kobiecej intuicji.
Poza tym ewidentnie masz potrzebę docenienia Ciebie na forum społecznym.
Powinno sie zwracać uwagę na sny.
~TomQ:
"Mi sie przyniło że umieram, czy to znaczy że umre?"
Masz szansę się dopiero narodzić.
|
|
|
~TomQ:
"Mi sie przyniło że umieram, czy to znaczy że umre?"
- WSZYSTKICH TO CZEKA ! Ciebie rowniez, a moze przedewszystkim, no, chyba nie zdawalo Ci sie, ze jestes niesmiertelnym ?
~miko:
- skoro papiez (martwy) nalepil Ci cos na reke, cos co przypominalo Ci szkaplerz niepamiętam czy to była matka boża i zapewnil, ze Cie to ochroni od zla, to mozesz byc pewna, ze tak bedzie. Dobrze by bylo, zebys jeszcze mogla dosnic, czy to chodzi o tamto miejsce we snie, czy o te tutaj, ktore nazywamy rzeczywistoscia. Napewno taka nalepka Ci pomoze, ale musisz dosnic w czym, gdzie i jak, oraz dlaczego byl to martwy papiez.
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
zauwazylem, ale balem sie, ze jednak bylo to calkim na powaznie.
Przy dzisiejszym oglonym zamroczeniu bardzo mnie milo rozczarowales.
masz szanse na niesmiertelnosc, lub przynajmniej dlugowiecznosc.
.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Sen jest ostrzezeniem przed tym co nas czeka. I cos tam jeszcze
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |