| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Antychryst juz dzis 6/6/6 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
nie mów HOP! jagoda!
..to co? wrzucić jakš perełkę?
(tak Dla zachowania kondycji planu/wymiaru)
KAZU ALn Ego?
|
|
|
Dziwne.Własnie widziałem chmury które układajš sie w trzy szóstki i jakis ryj.
Pozatym moja babcia mówiła ze dzis zakwitło szesc narcyzów w jej ogrodzie!
|
|
|
W końcu to wiosna :)
Za chwilkę zobaczysz własne plecy i zad :)))))) Na siłę chcesz to co uważasz , że być powinno . Bóg innymi prawami się kieruje a człowiek tego nie rozumie , dlatego tyle spekulacji, domniemań i nauk ;))))
Trochę pokory, nie zaszkodzi !
|
|
|
wiecie co Ludzie dzisiaj gdzie tak o 4:00 Rano byłem w piwnicy bo musiałem wzišć takie kołki bo potrzebowałem do Pracy no i jak zamykałem kraty u siebie w piwnicy na końcu kortarza zauważyłem jakie wiatło jakby się co paliło poszedłem zobaczyć co się tam dziejej i w jednym przejciu zauwarzyłem palšce się czerwone znicze ułożone w gwiazde drzwi wszędzie były pozamykane więc niewiem kto mógł się tam dostać i to zrobic a po za tym u mnie w klatce mieszkajš same stare osoby więc wštpie żeby miały takie pomysły kiedy wyszedełem z piwnicy i poszedłem po mojego Kolege żeby poszedł ze mnš do piwnicy bo chciałem mu pokazać co się tam dzieje gdy zeszlimy do piwnicy tych zniczy juz nie było było ciemno a nikt nie wychodził z piwni!!pisze to dlatego bo to może być ciekawe własnie się dzisiaj dowiedziałem w pracy że jest dzień Satana trzy 666 to odrazu sobie pomylałem o zdarzeniu w piwnicy....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |