Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Do Admina
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Drogi Adminie owego forum, chcialbym , abys wprowadzil/a kilka zmian na forum a dokladniej: range uzytkownikow zarejestrowanych - wiecej postow oznacza wieksza range mozliwosc edycji swoich postow (tylko zarejestrowani) mozliwosc kasowania swoich postow (tylko zarejestrowani) mozliwosc wklejania alvatarow obok swoich rang opcja ktora po zznaczeniu pokazywalaby nr gg zarejestrowanego uzytkownika opcja ktora po zznaczeniu pokazywalaby adres e-mail zarejestrowanego uzytkownika Prosze o rozwazenie tej propozycji.

o i wlasnie chce cos dopisac i musze napisac nowego posta bo niemoge go edytowac... przydalo by sie tez posegregowanie forum na rozne tematy np: regulamin forum ufo zycie i smierc biblia inne zjawiska paranormalne inne ;)

wlasnie dzieki temu to forum jest takie jakie jest... niezwykle :)

Zacznij Czarny od zarejestrowania się, a będziesz mógł podać swojego maila, gg, adres strony, stały dopisek i wkleić zdjęcie. Twoje posty zacznš być zliczane i dostaniesz nawet jakiœ œmieszny opis. Odmaszerować szeregowy Czarny! [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Przeciez admin zostal uprowadzony przez ufonautow na czas nieokreslony.. ?

Rozpatrzę tfoje postulaty... (pamietajcie ze to ja mam najwiekszom ilosc fpisanych postuf) ;) [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

no a dzięki tym wpisom masz też największš rangę spoœród nas wszystkich

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

a ja bardzo lubie ten burdel w naszym forum :P jest w czym wybierac ^^ [%sig%]

Wina tuska

na GRANATOWYM pasku.

do: Czarny (---.net-40.rev.inter-c.pl) jak juz pisal Dariusz Wendołowski (---.chello.pl) Data: 06-06-2006 00:20 Zacznij Czarny od zarejestrowania się, a będziesz mógł podać swojego maila, gg, adres strony, stały dopisek i wkleić zdjęcie. Twoje posty zacznš być zliczane i dostaniesz nawet jakiœ œmieszny opis. albo idz szukac innego forum, ktore spelni Twoje oczekiwania. zapewniam Cie, ze jest ich mnostwo, niektore sa tak pokomplikowane jak tego chcesz, a niektore nawet o wiele bardziej, bardziej, bardziej, bardziej..... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.