| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Świat budzi się ze snu... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
|
Ciekawe zdjęcia z jednej z demonstracji antyrzšdowej w USA. Amerykanie majš już serdecznie dosyć awantur wojennych, rzezi amerykańskich oraz bezwarunkowego poparcia USA dla największego wrzoda na Bliskim Wschodzie - Izraela, który stanowi największš przeszkodę dla wiatowego pokoju.
Od czasu powstania tego tworu pokój po II W stał się jedynie marzeniem.
Proszę popatrzeć na zdjęcia z demonstracji i na napisy.
http://www.vnnforum.com/showthread.php?s=b7edde61a14b60f60815c481227b8069&t=34403
Tłumaczę niektóre.
"Syjonizm - przekleństwo dwóch wieków"
"Czy syjonici powodujš antysemityzm chronišc moralnoć nie do uchronienia?
Tak, syjoci to robiš"
"Busz psychotyczny morderca"
"Pier...lić redniš klasę USA"
"Zniszczyć żydowski Stan "
"Wstrzymać opłacanie syjonistycznego ludobójstwa"
"Popierać siły narodowo-wyzwoleńcze w Iraku - wszędzie"
"Niech żyje długo opór Iraku"
"Uwolnić Irak i Palestynę. Powstrzymać USA i Izraelskich morderców i katów. Skończyć z ich imperialistycznymi okupacjami"
"911 jest oszustwem i przyczynš imperialistycznych wojen, w celu kontroli zasobów ropy oraz narzucania USA/Izrael rzšdów"
Na żółtej kartce:
"USA | Izrael partnerami w Iraku | Palestynie" (częć nieczytelna)
"Jestem Bogiem - portret Busha"
I kilka innych... nie mam więcej czasu ale póniej dopiszę.
|
|
|
Gwoli cisłoci - Bush nie twierdzi, że jest Bogiem, tylko że słyszy głos Boga, który podpowiada mu, co ma robić.
"Bóg nakazał mi, abym zadał cios al-Kaidzie, więc zadałem jej cios, a następnie pouczył mnie, żebym zaatakował Saddama, co też uczyniłem. A teraz jestem zdeterminowany, żeby rozwišzać problem na Bliskim Wschodzie."
I dalsze wypowiedzi Georga H.W. Busha: "Nie, nie wiem, czy ateici powinni być uważani za obywateli czy też za patriotów. Jestemy narodem zjednoczonym pod sztandarami Boga."
A teraz, co powiedział Gen. William G. Boykin: "George Bush nie został wybrany przez większoć wyborców w Stanach Zjednoczonych. Został namaszczony przez Boga."
"Powinnimy najechać ich kraje, zabić ich przywódców i nawrócić ich na chrzecijaństwo." - Ann Coulter
"W ludzkiej sprawiedliwoci nie jest już widoczne prawie nic, co można by połšczyć z boskš sprawiedliwociš. Dotyczy to przede wszystkim powoływania się przez możnych tego wiata na Boga przy podejmowaniu decyzji z pozycji władzy politycznej. Gdy możni posługujš się słowem 'Bóg', zawsze robi się niebezpiecznie." - Johann Kossner.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pewnie chodzi mu o teciowš nazwya ja Bogie mzeby nie wlezc jej za skore ;)
zapraszam na dyskusje o zjawisku zwanym "deja vue"
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=68441&t=68441
|
|
|
Wolare
"Pytanie , kogo Bush ma za boga , komu służy, jakiemu bogu?"
Odpowied: Bush jest sługš Lucypera, któremu zaprzysišgł oddanie podczas inicjacji do Scull 'n' Bone Society - ostro deminicznej organizacji, której Bush jest członkiem. Przyznał się do jej członkowstwa podobnie jak przyznał się John Kerry.
Nie jest to tajemnicš. Okres inicjacji Bush okrela jako okres, w którym 'narodził' się duchowo ponownie.
Inicjacja polegała na wypiciu krwi ludzkiej z ludzkiej czaszki, przebywaniu nago w czarnej trumnie oraz pocałowaniu palca nogi wystajšcego z oczodołu czaszki ludzkiej.
Za złamanie takiej przysięgi karš jest mierć.
Kennedy zaprzysišgł się podobnie jako Mason i zdradziwszy masońskie prawa dokonano na nim publicznej egzekucji.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |