Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2006-06-06 czarny wtorek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13

27 lutego zostałem o godz.3 w nocy ostrzeżony przez NIEWIDZIALNĽ osobę o wejœciu w ostatniš fazę czasów ostatecznych, która ma się rozpoczšć w setny zapowiedziany dzień - czyli dokładnie 2006-06-06 . ten dzień przypada na czarny wtorek - dlatego czarny gdyż ma być ciemno w/g mnie 3 dni i noce. Na niebie majš się pokazać znaki : " Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom - ZNAK na niebie taki: Zgaœnie wszelkie œwiatło na niebie i będzie wielka ciemnoœć po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie Były ręce i nogi przebite Zbawiciela /będš/ wychodziły wielkie œwiatła, które przez jakiœ czas będš oœwiecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym." /DZENNICZEK ŒW. FAUSTYNY WERS 83, ZESZYT 1/ Myœlę, że tš osobš jest sam Duch Œwięty, który w ten sposób chciał nas ostrzec o majšcej się rozegrać walce dobra ze złem. Mam obraz ilustrację tego znaku i postaram się po waszych refleksjach go pokazać. Moim zadaniem jest przygotować was na tš chwilę byœcie nie wpadli w panikę i mogli sobie przypomnieć co ten znak oznacza / nie wszyscy czytali dzienniczek Œw. Siostry fAUSTYNY./ TEMAT SZERZEJ ROZWINĽŁEM NA FORUM nazwš : "GLOBALNE OSTRZEŻENIE: Bardzo proszę o komentarze i wasze odczucia .

ktoœ sie naćpał? co z tego że 666 06.06.06 i tak nic sie niewydarzy specjalnego :) pištek 13 tego mteż jest koszmarny jak sobie horrora obejrzycie ach dzieci dzieci :) bo fantazja jest od tego by sie bawic na CAŁEGO :)

Kim lub czym była ta niewidzialna osoba ? Zwodziciel jest zawsze "dobry", takie sprawia wrażenie, mówi "prawdę" i zawsze ma na celu " dobro człowieka".......ale to tylko zwodzenie !

. [%sig%]

Wina tuska

lol... :D Jassne :P Pozyjemy, zobaczymy. Znaczy się wyœmiejemy cię :)

no... słyszałam ze to sš diabelskie liczby... myœlę ze coœ się wydarzy specjalnego... np. trzęsienie ziemi... albo coœ w tym stylu np.KONIEC ŒWIATA ;/

Wybaczcie -(za czarny wtorek) nie wypełniło się - moze to lepiej. Niewidzialna osoba to siła, która budziła mnie o godz. 3 w nocy w lutym i kwietniu br. (7 razy)i kazała mi zapisać dialog . Zadawałem pytania i dostałem na nie odpowiedŸ wszystko sam zapisujšc. Niezwykłe nic nie widziałem i nie słyszalem lecz jeden raz o wspomnianej godzinie zapiszczały jednoczeœnie 3 telefony kom. Parokrotnie bez zastanowienia wymówiłem datę 2006-12-06 to może ta właœciwa ? Podczas przekazów zadałem pytanie np.: Czy istniejš obce cywilizacje? - WASZ UMYSŁ NIE OGARNIA WSZYSTKIEGO- TAKA INFORMACJA ZBURZYŁABY WASZ PORZĽDEK WASZEGO ŒWIATA, LEPIEJ JEST WAM NIE WIEDZIEĆ. DUSZE BILJONÓW ISTNIEŃ ŻYJĽ NA RÓŻNYCH PŁASZCZYZNACH RÓŻNYCH WYMIARÓW LUDZKI UMYSŁ TEGO POJĽĆ NIE MOŻE! było też odniesienie do czasu: TE STO DNI TO JEDNA SEKUNDA W PORÓWNANIU Z WIECZNOŒCIĽ - TO BARDZO NIEWIELE . Być może żle zrozumiałem nasz ziemski- czas, może ktoœ pomoże mi go przeliczyć. Jeœli kogoœ przestraszyłem czarnym wtorkiem to jeszcze raz - przepraszam.

Mnie nie przestraszyłeœ ! Ja i tak odchodzę do takich wieœci jak do marnego horroru :) Takie niepewne przekazy sš zwodnicze , poproœ kogoœ o pomoc .

qrwaa mac mie we wt wirus zaatakowal !!! musialem postawic nowego windowsa dlamnie on byl bardzo czarny ten wtorek!!!

RÓżowa œrod a-wsyssy robiš laskę

haha:/

Wina tuska

ja dzisiaj koledze loda na lekcji bologi zrobilam znaczy wczoraj bo dzisiaj byla geografia

Na lekcji? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.