| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| co sie zemna dzieje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Nie wiem czy dobrze trafikam ale moze wy mi pomozecie od kilku miesiecy ok 9 nie wiem co sie zemna dzieje ide z kolezankami nagle wyobrazam sobie jakoms scene a ona naprawde jest..:( tagrze neiraz wiem co sie stanie za 5 minut jejku boje sie ze.... n a mam dopiero 16 lat:((
|
|
|
Mam 15 lat i zdarzajš mi się bardzo podobne rzeczy co tobie. też nie wiem co to jest
|
|
|
Ja wiek 24 i też tak mam, zmieniło się tylko to, że przestałam się bać....
|
|
|
Oczywicie, jeli takš wolę nosisz w sobie, a ona się rodzi w wydarzeniach, to gdy pójdziesz tym tropem, siłš rzeczy zostaniesz wróżkš, czarownicš, czarnoksiężnš, wiedmš, jasnowidzkš.... To już akurat zależy od Ciebie. Zaznacam, że w Polsce mamy tylko trzech godnych polecenia jasnowidzów, a wróżek jest więcej. Co to oznacza, hmmm, doć zastanawiajšce, lecz możliwe, że o wielu takich osobach nic nie wiemy, a się zajmujš one biznesem i trafnie przewidujš pewne posunięcia, choć nic nie muszš nikomu mówić:-)
|
|
|
Przetestuj swoje zdolnoci jak na filmach. We dwie karty z tej samej talii. Tylko żeby były bez zagiętych rogów i porysowań. Spróbuj zgadnšć po mieszaniu, gdzie jest która z kart.
|
|
|
przetestowalam i luz zgadlam gdzie jest ktora.. problem z tym ze w mojej mijscowosci nie ma wrozki...
|
|
|
To mi się kiedy udał lepszy numer.
Najpierw na mikołajki w szkole wylosowałem dziewczynę, której chciałem dać prezent.
A po powrocie do domu wzišłem talię kart, wybrałem jednš, potasowałem, rozłożyłem (rozrzuciłem) i wybrałem tš właciwš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Co się ze mna dzieje? Zaszalałam dzi !!! Czasem wybrednie dobieram dzień, to znów biore go takim jakim jest , co za sobš niesie, jaki czas przyniesie? loteria bez wyboru , bez fantazji i polotu. Ot ! tak , znienacka, bez planu ! Czas wspaniały, płodny w rozmowy, w analizy i puchary:) Kobieca przyjań jest jak oaza :)
Może to fantazja, może myl to żywa.....umieram za życia, bez tego co sens nadaje, treć niewyrażonš, myl ulotnš i fantazje płodnš. Powiem krótko co ze mnš sie dzieje......nie ma ducha - on mi nie potrzebny , prócz mego własnego :), nie ma serca życzliwego, pogodnego, rozmarzonego, wierszem pisanego. Jest stagnacja, marazm i deszcz co kroplš na policzku spływa :)
Mim swš rolę gra i milczy z umieczem malowanym na ustach, dzi dzień wspomnień i nic więcej, przestraszył się, a przecież nic mu nie groziło.....tylko słów kiilka z serca płynšcych.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |