Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
co sie zemna dzieje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Nie wiem czy dobrze trafikam ale moze wy mi pomozecie od kilku miesiecy ok 9 nie wiem co sie zemna dzieje ide z kolezankami nagle wyobrazam sobie jakoms scene a ona naprawde jest..:( tagrze neiraz wiem co sie stanie za 5 minut jejku boje sie ze.... n a mam dopiero 16 lat:((

Mam 15 lat i zdarzajš mi się bardzo podobne rzeczy co tobie. też nie wiem co to jest

Ja wiek 24 i też tak mam, zmieniło się tylko to, że przestałam się bać....

A mi się okres spóŸnia już od tygodnia.

to gratuluje;)

dobre robocop :) [%sig%]

Wina tuska

Ja miałam wytrysk fioletowego nasienia.

czy aj moge posiadac jakies os ze moge byc wrozka

Oczywiœcie, jeœli takš wolę nosisz w sobie, a ona się rodzi w wydarzeniach, to gdy pójdziesz tym tropem, siłš rzeczy zostaniesz wróżkš, czarownicš, czarnoksiężnš, wiedŸmš, jasnowidzkš.... To już akurat zależy od Ciebie. Zaznacam, że w Polsce mamy tylko trzech godnych polecenia jasnowidzów, a wróżek jest więcej. Co to oznacza, hmmm, doœć zastanawiajšce, lecz możliwe, że o wielu takich osobach nic nie wiemy, a się zajmujš one biznesem i trafnie przewidujš pewne posunięcia, choć nic nie muszš nikomu mówić:-)

co jest potrzebne byz soatac wrozka??

IdŸ do jakiejœ wróżki i się zapytaj.

Przetestuj swoje zdolnoœci jak na filmach. WeŸ dwie karty z tej samej talii. Tylko żeby były bez zagiętych rogów i porysowań. Spróbuj zgadnšć po mieszaniu, gdzie jest która z kart.

przetestowalam i luz zgadlam gdzie jest ktora.. problem z tym ze w mojej mijscowosci nie ma wrozki...

To mi się kiedyœ udał lepszy numer. Najpierw na mikołajki w szkole wylosowałem dziewczynę, której chciałem dać prezent. A po powrocie do domu wzišłem talię kart, wybrałem jednš, potasowałem, rozłożyłem (rozrzuciłem) i wybrałem tš właœciwš. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Odmow 5 zdrowasiek i przejdzie

Co się ze mna dzieje? Zaszalałam dziœ !!! Czasem wybrednie dobieram dzień, to znów biore go takim jakim jest , co za sobš niesie, jaki czas przyniesie? loteria bez wyboru , bez fantazji i polotu. Ot ! tak , znienacka, bez planu ! Czas wspaniały, płodny w rozmowy, w analizy i puchary:) Kobieca przyjaŸń jest jak oaza :) Może to fantazja, może myœl to żywa.....umieram za życia, bez tego co sens nadaje, treœć niewyrażonš, myœl ulotnš i fantazje płodnš. Powiem krótko co ze mnš sie dzieje......nie ma ducha - on mi nie potrzebny , prócz mego własnego :), nie ma serca życzliwego, pogodnego, rozmarzonego, wierszem pisanego. Jest stagnacja, marazm i deszcz co kroplš na policzku spływa :) Mim swš rolę gra i milczy z uœmieczem malowanym na ustach, dziœ dzień wspomnień i nic więcej, przestraszył się, a przecież nic mu nie groziło.....tylko słów kiilka z serca płynšcych.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.