| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak SPAM to tutaj !!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Postanowiłem założyć ten temat, aby różne schizofreniczne byty mogły się tutaj powyżywac do woli zamiast niszczyć swoimi głupimi docinkami i textami tematy na forum.
Jak SPAM to tutaj !!!
Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
Szkoda że większoć spamu to dzieło programów, nie ludzi, a programy nie czytajš, nie mylš i nie posłuchajš twojej rady i zrobiš po prostu to co majš zrobić. Więc spamem to jest ten wštek, co robić ze spamem?
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
zostawiać. póniej zrozumiesz.
jeli można to edytować tytuły na "spam"
|
|
|
Jak chce ci sie srać, to też walisz na dywan, czy idziesz do kibla ?
|
|
|
Jak SPAM to tutaj !!!
~szuineg:
"Szkoda że większoć spamu to dzieło programów, nie ludzi, a programy nie czytajš, nie mylš i nie posłuchajš twojej rady i zrobiš po prostu to co majš zrobić. Więc spamem to jest ten wštek, co robić ze spamem?"
Ja bm radził zostawiać.
jeli można to edytować tytuły na "spam".
A treć tytułów przenosić do posta.(jak wtym tutaj).
|
|
|
Temat "Stwórzmy najdłuższy wštek" jest odbierany przez zdecydowanš większoć, jako temat do SPAMu. Niestety tak nie jest.... to co oni tam wyprawiajš, to jest włanie spam, ponieważ temat dostyczy najdłuższego wštku, a nie spamowania do woli.
Brak umiejętnoci czytania ze zrozumieniem
|
|
|
Ty za to widze umiesz czytać ze zrozumieniem.
"Autor: Operator Forumowy
Data: 26-07-2005 13:00
TO fajna idea tak mi się wydaje:), jezeli będzie się kto chciał wyżyc, czy co takiego niech robi to tutaj!!!"
Co ma znaczyć że temat dotyczy najdłuższego wštku, że niby o czym tam mamy konwersować? Jak napisał sam pomysłodawca i założyciel: "jeżeli będzie się chciał kto wyżyć, czy co takiego niech robi to tutaj", czyli jak kto chce sobie pospamować to robić to może tam do woli, hehe, po co ja cie karmię fuurman.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
podyskutowałbym o spamie.
Ale włanie udaje się do synagogi.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |