Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jak SPAM to tutaj !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Postanowiłem założyć ten temat, aby różne schizofreniczne byty mogły się tutaj powyżywac do woli zamiast niszczyć swoimi głupimi docinkami i textami tematy na forum. Jak SPAM to tutaj !!! Serdecznie pozdrawiam

Szkoda że większoœć spamu to dzieło programów, nie ludzi, a programy nie czytajš, nie myœlš i nie posłuchajš twojej rady i zrobiš po prostu to co majš zrobić. Więc spamem to jest ten wštek, co robić ze spamem?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

zostawiać. póŸniej zrozumiesz. jeœli można to edytować tytuły na "spam"

Jak chce ci sie srać, to też walisz na dywan, czy idziesz do kibla ?

Do kogo mówkisz koolman?

Jak SPAM to tutaj !!! ~szuineg: "Szkoda że większoœć spamu to dzieło programów, nie ludzi, a programy nie czytajš, nie myœlš i nie posłuchajš twojej rady i zrobiš po prostu to co majš zrobić. Więc spamem to jest ten wštek, co robić ze spamem?" Ja bm radził zostawiać. jeœli można to edytować tytuły na "spam". A treœć tytułów przenosić do posta.(jak wtym tutaj).

Nie bój, nie do Ciebie ;)

sie zbulwersowal jak tampon w pizzdzie :> [%sig%]

Wina tuska

POmysłowe. [%sig%]

Temat "Stwórzmy najdłuższy wštek" jest odbierany przez zdecydowanš większoœć, jako temat do SPAMu. Niestety tak nie jest.... to co oni tam wyprawiajš, to jest właœnie spam, ponieważ temat dostyczy najdłuższego wštku, a nie spamowania do woli. Brak umiejętnoœci czytania ze zrozumieniem

Ty za to widze umiesz czytać ze zrozumieniem. "Autor: Operator Forumowy Data: 26-07-2005 13:00 TO fajna idea tak mi się wydaje:), jezeli będzie się ktoœ chciał wyżyc, czy coœ takiego niech robi to tutaj!!!" Co ma znaczyć że temat dotyczy najdłuższego wštku, że niby o czym tam mamy konwersować? Jak napisał sam pomysłodawca i założyciel: "jeżeli będzie się chciał ktoœ wyżyć, czy coœ takiego niech robi to tutaj", czyli jak ktoœ chce sobie pospamować to robić to może tam do woli, hehe, po co ja cie karmię fuurman.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/bigbeer.jpg

test 1 2 1 2 3 [%sig%]

Wina tuska

a czym jest spam

podyskutowałbym o spamie. Ale właœnie udaje się do synagogi.

a ja właœnie jem (swojego) syna Gogę
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.