Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do Igora
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

witam wszystkich. jestem nowa na tym forum. moje życie zupełnie się nie układa. jest seriš wypadków oraz różnych dolegliwoœci. zmagam sie też z depresjš. moje życie osobiste to seria porażek. teraz odzyskuję równowagę dzieki pewnej cudownej osobie, która zdecydowała sie mi pomóc. powiedziała mi też, ze od Ciebie mogę uzyskać odpowiedŸ na najważnjesze dla mnie pytanie - jak ułoży się moje życie osobiste - czy poznam kogos kogo pokocham i kto pokocha mnie - czy założe rodzinę. jeœli możesz mi pomóc będę bardzo wdzięczna :-) pozdrawiam - małgosia

Jakby tak każda zwracajšca się z pytaniem do Igora zakładała nowy temat, to byłby straszny bałagan na forum. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Tylko ze w tamtym temacie juz sporo tego jest :P W sumie moznaby wlasnie zalozyc nowy topic, no czyli np. ten :) Jakbyœ t zagladnal Igor, to mam do Ciebie pytanie podobne do poprzedniego; Czy w przyszlosci 'zwiaze sie' z Ania, czy tez z Magda? a moze z kims innym ?

Ze Stefanem. Ja tak uważam. [%sig%]

nie ma w mojej okolicy zadnego Stefana :((

Odpowiem wieczorem. Pozdrawiam Igor

dziękuję. czekam :-) małgosia

Igor, pamiętasz o mnie? :-) przypominam sie :-) małgosia

Tak pamiętam. Pozdrawiam Igor

:(

Ja tesz cie pamietam. Byłaœ sfietna. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

skoro masz taki balagan w zyciu to poradze ci jedno - zmnien miejsce zamieszkanie, zmieniasz miejsce zamieszkania to zmienia sie wszystko

zmieniłam z 2 lata temu. nic nie pomogło. dzięki za radę

igor, igor, doczekam sie, czy nie ma na co czekac? :(

takajataka1 Witam :) Odpowiedz masz w temacie "zaklecia" :) Pozdrawiam :)

dzieki kiniu za podpowiedŸ :) œlepa jestem :) maila ci posłšlam :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.