| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| the best of Goskas | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
|
wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie
|
|
|
nie rozmieszaj mnie koolman :D. Ja jestem nikim, nawet chwasty wyrywam rzadko.
Pomocnik - buhahaha - to ja jestem pomocnikiem. Tutaj nie ma prawa, nic tu nie obowišzuje i dobrze że jest samowolka :D
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Kiedy zwróćiłe mi uwagę, że przeginam. Okej, przestałem, nabrałem szacunku do admina, bo wreszcie zajšł się forum, choć nie wiedziałem, że to Ty. Być może sie mylę co do tej osoby, ale wreszcie nabrałem szacunku do tego forum.
To w takim razie, to stanowisko, które pełnisz na forum powinna mieć osoba bardziej kompetentna i odpowiedzialna. Ty się do tego nie nadajesz. bajzel był i widzę, że będzie dalej.....
Doranoc
|
|
|
tak szuineg zgadza się, najpierw byłem kepług i równolegle marian, ale to było tylko przez jakis czas
czy rzucałem bluzgi?
jako kepług - raczej tak, no ale ten nick zoobowišzywał ;)
|
|
|
"Autor: Koolman...
Data: 20-05-2006 22:56
Kiedy zwróćiłe mi uwagę, że przeginam. Okej, przestałem, nabrałem szacunku do admina, bo wreszcie zajšł się forum, choć nie wiedziałem, że to Ty. Być może sie mylę co do tej osoby, ale wreszcie nabrałem szacunku do tego forum.
To w takim razie, to stanowisko, które pełnisz na forum powinna mieć osoba bardziej kompetentna i odpowiedzialna. Ty się do tego nie nadajesz. bajzel był i widzę, że będzie dalej.....
Doranoc" - o szit! dajcie to na pierwszej stronie w gazecie!!
A może Ty byłby bardziej odpowiedzialnš osobš? Najpierw insynuacja o pomocniku, teraz to, dobre :D, chłopaku wyluzuj. Tu nie ma być szacunku, tylko wolnoć, a wolnoć zobowišzuje i pozwala pokazać KTO JEST KIM - choć czasem cena za to jest wysoka, ale warto!
|
|
|
hmm o ile koolman to nie szuineg ;-), to powiem jedno, szuineg nie jest złym adminem tylko czasem napada go chęć kasowania czyi postów i to wqrwia.
Ale już wole jego niż gocia który zrobi tutaj cenzurę i będzie się tu rzšdził.
|
|
|
No co ty anti, komu co usunšłem (od twojej protest-akcji)?? A napad to zrobiłem tylko jeden w życiu i swoje odsiedziałem, więc niech żyje wolnoć, wolnoć i swoboda.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |