Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Niesamowita historia ze Szczecinka - istoty i UFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Na stronie CBUFOiZA znalazlem bardzo cikawa sprawe, - Szczceinek - wedlug opisu wyladowalo tam cos ma polu, zrobilo znaki, a na dodatek byly tam istoty, ktore gadaly z jakims gosciem, na poczatku jak to czytalem to az mi sie wlos zjezyl, ale dobrnalem do 25 strony i juz nie wygladalo to tak ladnie jak na poczatku, wachami sie czy opisywany swiadek jest wiarygodny, co myslicie? Tekst znalazlem na http://ufo.internauci.pl pozdro

25 stron? Ja już wymiękłem :)

Początkowo też wymiękłem jak raf :-) Poczytałem jednak choć ze znużeniem i ... rozczarowałem się. Oczekiwałem przy tak profesjonalnym (?) raporcie dołączenia zdjęć i się niedoczekałem :-( [%sig%]

ale tam sa chyba w galeriach zdjecia trzeba poszukac, zreszta zdjecia kosmoitow tam nie widzialem!

Mieszkam niedaleko Szczecinka i szczerze mówiąc jeśli jest to taka sprawa to dziwne bo nic o tym nie słychać :)))))

A ja latem byłam w Wylatowie i widziałam kręgi :P

Anka nic nowego też byłem, hehehheh.

jesli mowicie o kregach i o ufo tooo :) bez urazy widze ze niewiele osob zna sie na kregach i nie wie jak latwo je samemu zrobic - nieliczne pozostawiaja pytania ...

kręgi tez mi coś ,kosiarka przywiazana sznurkiem do palika w środku , jeździ sama w kółeczko i już mamy niewytłumaczalne zjawisko :)))))))))))))))0

Ja ostatnio na swojej działce zrobiłam, ale trochę krzywo, muszę to powtórzyć i zrobić zdjęcia:P

Wiesz Aniu, ja u swojego dziadka też kiedys próbowałem za młodych lat, zmłóciłem dosyć rozległe poletko pszenicy. Satysfakcję to miał jedynie chyba dziadek, jak mnie lał :-)) [%sig%]

U mnie będzie chociaż pożytek, bo się trawkę skosi:))

Od kiedy kręgi zbożowe/ trawiaste są robione poprzez koszenie?

Wszystko Janie324 jest możliwe. Ludzie zrobcie mi krąg gdzie będą "kolanka", ziemia bedzie nie zadeptana - nie bedzie sladow stóp, itd. jesli zrobicie to przy pomocy deski to jestescie niesamowici. No ale to nie mozlwie :) A na to wszsytko bedziecie miec 30 minut, krag powiedzmy wielkosci Rozety z Wylatowa :) co wy na to??

Jan324: Od kiedy ja je robię;)

Tak Aniu - wprowadziłas nowa jakosc, ale poki o tym nie bedzie głosno to ja wole mowic o tych szarych i zwyklych, "deseczkowych" kregach ... W sumie chyba nie mozna tak łatwo powiedziec, ze kazdy z tych piktogramow jest fałszywy..

Podoba mi się temat o kręgach zbożowych. Weźcie deseczki, sznureczki i zróbcie coś takiego: http://www.cropcircleconnector.com/2003/southfield/southfield2003a.html a przy okazji sprawcie, żeby roślinki tak wyglądały: http://www.cropcircleconnector.com/2003/allcannings/allcannings2003a.html Ogólnie - fajna strona ten CCC, i oczywiście to wszystko sa mistyfikacje... [%sig%]

wejdz sobie na jakies stronki circlemakers to zobaczysz te twoje niby kosiarki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.