Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Free Serwery na Fotki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

... tu podawajcie adresy

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=darmowy+hosting+zdj%C4%99%C4%87&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr= http://www.dami.pl/~giete/wszystko/index_pliki/AskGoogle.gif "Autor: X-Bingo Data: 14-05-2006 20:38 Bedę sprawdzać zawsze na google zanim zacznę zawracać Dupę. ;)"

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

a czy spytałeœ dupy czy możesz użyć jej dane osobowe na tym forum szuineg?

Chodzi o to żeby dawać testnięte, a nie testować co gogle wyrzucš.. ~szuineg: ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY;

A co tu jest do testowania?? Reszty wypowiedzi nie rozumiem i nie próbuje zrozumieć, antiUsa też.

hehe, szuineg? i ty byłeœ kepługiem podobno i mnie nie rozumiesz? Nie rozumiem jak możesz naruszać prawo do ochrony osobistych danych dupy, powinienem napisać d-y, przecież to niemoralne. Jak mogłeœ! Teraz dupa będzie wszystkim znana!

ja nikim nie byłem, ja jestem. Kiedyœ może jeszcze będe, ale na razie jestem. A o dupie to rozprawę kiedyœ nam tu wkleiła bodajże gosia, a ja jestem senna.

szuineg: pamiętasz jak powiedziałeœ, że pewnie nie wiem, że rozmawiam z kilkoma postaciami które ty tworzysz (powiedziałeœ to jako kepług), to było nawet ciekawe, może wrócić do tego bo czasem na forum robi się nudno :-P. Dupa? Kim jest dupa? Czym jest dupa, że tyle o niej się mówi?

anti spam (przywrócamy wštki)

anti, kepług to nie byłem ja (poza jednym razem), ja byłem kepułg.

no tak, mi się myli, kepług i kepułg ;-), wiem że którymœ z nich byłeœ :-P

Bo dupa, to poczatek.

oj nie, gosiu jeœli już mamy trochę poprosiaczyć, to ci powiem że cipka daje poczštek nowemu życiu, nie dupa :-P

W jezyku polskim dupa ma wiele znaczen. Nawet na fajna babke mowi sie dupa. Jak dziecko swedzi pipcia, to mowi, ze swedzi je pupka i pupka robi kupke. Potocznie w jezyku polskim narzady damsko meskie nazywa sie dupa.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.