| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Cuda Świata | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Jeli kto zna cuda wiata i inne ciekawe(zwišzena z religiš) wydarzenie proszę o nich napisać.
|
|
|
Mylisz, że spytajš cię o pozwolenie? Nie jestem taka naiwna. Mylę nawet że
wielu z nas jest już naznaczonych. Może w Polsce jeszcze nie, ale w USA?
Czytałam niedawno (niestety nie pamiętam gdzie), że w pewnym domu dziecka w USA
wszystkie dzieci miały wszczepione implanty. Po co? I czy wyraziły na to zgodę?
Jeli będš chcieli zrobić z nas marionetki, to nawet się nie zorientujemy jak i kiedy.
|
|
|
Wpływ na podwiadomoć kończy się, gdy zdamy sobie sprawę z konkretnych oddziaływań.
Ja np. bardzo lubię reklamy. Moja żona różnie na nie reaguje, a ja jej tłumaczę dlaczego - jaki przekaz podprogowy niesie ze sobš każda z nich.
Reklamy to bardzo prosty przykład, ich mechanizmy działania sš bardzo proste do odczytu.
A HAARP nie działałby na Gokę, gdyby sama tego nie chciała. Pisałem już dawno, co jej to daje. Musiałaby się bardzo zmienić, ale to chyba już niemożliwe.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
http://www.7d.pl/
Mikrochipy
|
|
|
Dopuki dajecie sie wziać na goebelsowska propagandę typu:
"Matrix Cie ma"
"Mylisz, że spytajš cię o pozwolenie?"
to tak jakby włanie dała w tym momencie zgodę -więc nie zwalaj odpowiedzialnoci poniej.
Jeli ci tak wygodnie - ok. Ale potem nie mów że nie maczała w tym palcow.
"Mylę nawet że
wielu z nas jest już naznaczonych."
To prawda.
Sam miałem do czyienia już z różnymi rasami.
ale pamiętaj że implanty można wyjmować.
W Dniu, kiedy Gosia opisała list na temat Anglików,
mnie próbowano przykleić do przedramienia takie cztery kółka połšczone.
(czasem tak odbieramy "czyjes modlitwy majšce na celu podporzšdkowanie nas czemu" ..na ogół to się le kończy dla tych ingerentów).
|
|
|
X-Balans, nie napisales, kto Ci kazal to zalozyc ? Czy na pewno rozrozniasz rasy ludzkie ?
Goska bedzie zawsze pisala, to co wie, czego doswiadczyla, czego sie nauczyla i co zaobserwowala - to ja !!!
Rozumiem, ze jest brak pracy na na swiecie, ale to jeszcze nie jest powodem, zeby nie interesowac sie, czym zajmuje sie firma, ktora chce mnie zatrudnic !!!!
Wiem, ze w HAARP-ie pracuje wiele osob porwanych i maja prace przymusowa pod grozba utraty zycia i zdrowia swojego oraz rodziny. Na to juz nic poradzic nie moge. Wlasnie dlatego uswiadamiam ludzi o strasznej grozbie pracujacego HAARP-a, ktory nie podlega zadnej kontroli !!!!! Robie to wszystko w nadziei, ze moze kiedys ktos cos zrozumie i wtedy bedzie mozna uwolnic wielu ludzi od przymusowej pracy, zaoszczedzic wiele ludzkich cierpien, ktorym Ci ludzie musza robic krzywde.
Ja moge tylko pisac, tlumaczyc, gadac [sluchaja mnie jacys ludzie]. Nic wiecej zrobic nie moge. Za to co robie jestem strasznie katowana, ale widze potrzebe chwili wiec robie i cierpie !!!
|
|
|
"Za to co robie jestem strasznie katowana, ale widze potrzebe chwili wiec robie i cierpie !!!"
nikt ci nie kaze ciepieć
|
|
|
nie można nie cierpiec w materii
gdyz ona sama jest cierpieniem
dopóki nie zostanie ziluminizowana :______))))
miałem dobry przykład takiego zjawiska kiedy to ziluminizowałem jednš smutna dziewczynkę
...mmmm ..
efekt nie do opisania :))))
pozdro
|
|
|
~Goska:
" nie napisales, kto Ci kazal to zalozyc ? Czy na pewno rozrozniasz rasy ludzkie ?"
A kto Ci kazał zalożyć, że kto mi kazał założyc???
Ja znam odpowied (tak tylko pytam inspiracyjnie), dlatego
uważam że rozróżniam nie tyle razy,
co ISTOTY wyewoluowane w tych rasach różnych.
(rasy sš dla mnie bez znaczeia-gdyż nie jestem xenofobem)
zawsze należy sie interesować, czym jest to, co pragie cię zatrudnić!
~Goska:
Jak pewnie wielu to zauważa i Ty również,
została "cofnieta w czasie"
do pewnego momentu swiadomoci sprzed tygodnia zirka.
To było przetarcie szlaku do własnej mocy, która uruchomi sie trwale,
po ustabilizowaniu pewnej bazy. Teraz sama nie chcesz i nieco się obawiasz.
A nawet mogłoby ci to zaszkodzić. twój Kryształ ma w swojej strukturze
miejsca niewykrystalizowane, na których załamuje się wiatło i powstajš krzywe obrazy... samo-zniewalajšce i przyczyniajšce się do cierpienia.
~Pozdro VollksVagen!!!
|
|
|
"Jest cudem, że ciekawoć przeżywa typowe wykształcenie."
Albert Einstein
;)
|
|
|
polskie strony nacjonalistyczne jak ta --> http://www.polonica.net to sa dopiero cudenka; ktokolwiek naprawde sponsoruje ta strone wyrzadza Polsce i Polakom wiecej zlego niz bracia Kaczory. :0-) na szczescie strona jest tylko po polsku i na szczescie ogromna wiekszosc ludzi bezbłednie odczytuje ja jako prowokacje albo co jest bardziej prawdopodobne, bełkot schizofreniczny.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |