Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
dziwne...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

w nocy boje sie otworzyc oczy bo zawsze wydaje mi sie a nawet jestem przekonany ze ktos lub cos jest w pokoju tak samo jak jestem sam w pokoju nawet w dzien czuje ze ktos na mnie patrzy.. nie bawilem sie jeszcze w wywolywanie duchow a ni nic z tych zeczy chociarz we wakacje proboje :P ale czasami zdarza mi sie ze w pewnej odleglosci widze poruszajace sie cienie :/ .... czyzbym zwariowal?? amoze to wytwory mojej wyobrazni??

w ciemnoœci zawsze widzi się to co się chce ;-)

dokładnie, ja też tak mam wieczorem i nocš, że wydaje mi sie że ktoœ na mnie patrzy itd., ale jak napisał AntiUS "w ciemnoœci zawsze widzi się to co się chce "

Hmm wiesh co widziałam kiedyœ taki program , nie pamiętam jak ta choroba sie nazywała ale w kashdym razie ten osobie , kiedy zasypia œni sie ze jakaœ postać siada jej na piersiach i coœ tam coœ. Nie pamietam dokładnie, ale to jest taki jaklby realny sen .. no nie wiem naprawde .. moshe ktosh inny bedzie wiedział dokładniej :P w sumie to ja tez jestem ciekawa :D

Duchy

odrazu mi sie nasunela mysl ze chopak jaral ze 2 tygodnie i potem sizhy mial ze go ktos obserwuje :>

Po trawce można mieć fajnš fazkę, ale równie dobrze mogš się uaktywnić podœwiadome lęki jeœli sš wystarczajšco silne. Mimo to... Legalize marijuana!

Jestem za legalizacjš marysi!!! Jestem z wami ziomy!!! Ale nie wiem, co ci jest chircule... Jak masz jeszcze niezbyt wiele lat, to normalne... Gorzej, jak jesteœ już starszy... Bo gdyby tak, to Cię nie jaze za chuja kolo. Może masz shizofrenię...? Albo jakšœ fobię... Ja bym pogadała z rodzicem (opiekunem), a gdyby poradził iœć do lekarza, to raczy bym poszła... Pamiętam, jak się raz zjarałam i wieczorem poszłam z kumpelš do lasu (mieszkam na wsi) no i zamiast drzewa, widziałam jakšœ kobietę w białej sukience, która leci w naszš stronę... Ale shizę miałam... Myœlałam, że jebnę... hehe ;-D POZDRÓWKA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.