| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| dziwne... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
w nocy boje sie otworzyc oczy bo zawsze wydaje mi sie a nawet jestem przekonany ze ktos lub cos jest w pokoju tak samo jak jestem sam w pokoju nawet w dzien czuje ze ktos na mnie patrzy.. nie bawilem sie jeszcze w wywolywanie duchow a ni nic z tych zeczy chociarz we wakacje proboje :P ale czasami zdarza mi sie ze w pewnej odleglosci widze poruszajace sie cienie :/ .... czyzbym zwariowal?? amoze to wytwory mojej wyobrazni??
|
|
|
dokładnie, ja też tak mam wieczorem i nocš, że wydaje mi sie że kto na mnie patrzy itd., ale jak napisał AntiUS "w ciemnoci zawsze widzi się to co się chce "
|
|
|
Hmm wiesh co widziałam kiedy taki program , nie pamiętam jak ta choroba sie nazywała ale w kashdym razie ten osobie , kiedy zasypia ni sie ze jaka postać siada jej na piersiach i co tam co. Nie pamietam dokładnie, ale to jest taki jaklby realny sen .. no nie wiem naprawde .. moshe ktosh inny bedzie wiedział dokładniej :P w sumie to ja tez jestem ciekawa :D
|
|
|
odrazu mi sie nasunela mysl ze chopak jaral ze 2 tygodnie i potem sizhy mial ze go ktos obserwuje :>
|
|
|
Po trawce można mieć fajnš fazkę, ale równie dobrze mogš się uaktywnić podwiadome lęki jeli sš wystarczajšco silne.
Mimo to...
Legalize marijuana!
|
|
|
Jestem za legalizacjš marysi!!! Jestem z wami ziomy!!!
Ale nie wiem, co ci jest chircule...
Jak masz jeszcze niezbyt wiele lat, to normalne... Gorzej, jak jeste już starszy... Bo gdyby tak, to Cię nie jaze za chuja kolo. Może masz shizofrenię...? Albo jakš fobię... Ja bym pogadała z rodzicem (opiekunem), a gdyby poradził ić do lekarza, to raczy bym poszła...
Pamiętam, jak się raz zjarałam i wieczorem poszłam z kumpelš do lasu (mieszkam na wsi) no i zamiast drzewa, widziałam jakš kobietę w białej sukience, która leci w naszš stronę... Ale shizę miałam... Mylałam, że jebnę... hehe ;-D
POZDRÓWKA
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |