Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Nie dawno poznałam pewnš dziewczyne. Poprostu czytamy sobie w myœlach. Często normalnie wycišga mi słowa z ust. Myœlimy o tym samym, mówimy równoczeœnie to samo. Kiedy do siebie dzwonimy, często okazuje się, że nawet robimy to samo. Hm, no nie wiem poprostu.. co o tym myœleć ???

poprostu jestescie pojebani?

Tzw. bratnie dusze. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

moze macie cos w sobie...

alkazam wyjales mi to z ust

Też mam kilka takich osób :D Moze nie czytamy sobie w myœlach ale rozumiemy się bez słów itd :-) Przypadek. Nic więcej :-) Bratnia dusza i koniec. Siła autosugestii amen. [%sig%]

czasami spojrzenie w Radixowš energetykę porównawczš planet daje odpowiedŸ. Sodziewam siętu ciekawych aspektów Mercurego.

to po co dzwonicie do siebie przecie nie macie o czym gadać. szybko sie znienawidzicie proste. spocznijcie pewnie kupe też robicie w tym samym czasie może być problem z zajętym kiblem. Odbiór Przyniósł wół pięć złotych i pół dodajmy œpiochy i majciochy w grochy wymieszajmy wszystko i heyah na bambus.

może ona jest facetem ;-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.