Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mam do sprzedania wiele książek...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Witam! Potrzebuję trochę kasy, dlatego też: Wiem, że nie powinienem tego tu pisać, ale po prostu muszę. Mam do sprzedania wiele, wiele ksišżek. Może kogoœ to zainteresuje co posiadam. Ksišżki ogólnie sš w bardzo/ dobrym stanie. Cena do uzgodnienia. Ksišżki sš z różnych dziedzin. Podam tylko nazwę i autora. Reszta na gg lub mailem: "Historia filozofii po góralsku" J.Tischner - 23,60 "Niezwykły Sai Baba" A.Osborne - 10,00 "Luka szczęœcia" A.Brodziak - 28,50 "Sztuka szczęœcia" H.C.Cutler - 35,00 "Zen, sposób na życie" D. Derlich - 31,90 "Kronika Akaszy" R.Steiner" - 29,00 "Hip hop, historia kultury" A.Buda - 24,80 "Leonardo da Vinci" M.White - 29,80 "Mšdroœć Jaguara" K.Johnson - 29,50 "Tworzenie rzeczywistoœci" W.Witkowski - 26,00 "Babaji, przesłanie z Himalajów" M.G.Wosien - 17,80 "Channeling" B.Burns - 21,50 "W œwietle spokoju" D.Brinkley - 9,80 "Eremita" T.L.Rampa - 15,00 "Znaki, wizje i przepowiednie" E.Tomala - 17,90 "Ajurweda, droga do pełni zdrowia" P.Anselmo, Brooks - 24,80 "Sztuka obserwacji" Dimitrius, Mozzarella - 32,00 "Jak żyć osobno w œwiecie par" X.Amador, J.Kiersky - 29,90 "Dlaczego ludzie chorujš" P.Pałagin - 27,90 "Zen na codzień" Mentes-Wilsing, J.Boosert - 22,90 "Budda" M.Carrithers - 14,50 "Medytujšcy umysł" D.Goleman - 19,00 "Buddyzm prosto" S.Hagen - 17,00 "Królewska droga" S.Rama - 18,00 "Tajemnica kryształowych czaszek" Ch.Morton, C.Thomas - 29,80 "Proroctwo Oriona na rok 2012" P.Geryl - 29,80 "Przebudzenie" A.Kaszpirowski - 7,90 "Uwierzyć w siebie" Jerzy Dudek - 34,00 Odbiór osobisty w Warszawie, wpłata na konto, paczka priorytetowa.

Ech.. zapomniałbym o czymœ najważniejszym: Mam jeszcze do zaoferowania trylogię Neale Walscha "Rozmowy z Bogiem" Księgi 1-3, Przewodnik do RzB, PrzyjaŸń z Bogiem. Ceny od 24,00-29,00. :P

STARY TO JEDŻ Z TYM NA JAKIŒ BAZAR !!! Np. Wolumen albo Stadion 10-lecia zwany powszechnie Jarmarkiem Europa :D :D

Myœlisz...:P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.