| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Informacja | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
To forum jest do inteligentnych dyskusji związanych tematycznie ze stroną.
Wątki nietematyczne (wraz z już spełnionymi prośbami do admina) zostały wyrzucone.
|
|
|
?? ?? ??
Inteligentnych?? Hmm... polemizowałbym w niektórych przypadkach :D :D :D
Żartuję oczywiście :)
A sczerze o co chodzi?? Bo jestem nieuświadomiony z racji dłuższej nieobecności na forum??
Pozdrawiam :) trzyamjcie się cieplutko :)
|
|
|
Chodzi oto ze ktos czytajac forum sie onanizowal,i dzieliac sie wrazeniami na forum.
Ps Admin cenzura nigdy nie jest dobra!!!! pod kontrola slowa furum to straci zalety.
[%sig%]
|
|
|
...no to doczekaliśmy się moderatora... Wypiję za zdrowie wszystkich tych, którzy do tego doprowadzili. :((((
[%sig%]
|
|
|
:K)ars(i: "Admin sie objawil:):)..."
Miejmy nadzieję, że nie ostatni raz :-))
...
[%sig%]
|
|
|
Leto , to wypij moje , bo to JA napisałem wczora list do admina. ;)
|
|
|
TO Winter ja tez wypije Twoje zdrowie:):) POZDRAWIAM Gino!!!!!
|
|
|
Szpicel!!Jednak ludzie sami sie prosza by byc zo"lby trzymani"
Jak brak pewnosci siebie i swojch pogladwoto trza bo starszego bratya na skarge.
Teraz juz nie mozna samemu zadecydowac jaki temat jest "inteligjetny"bo wyreczy nas Admin "Chwala Admina karty na stol"
[%sig%]
|
|
|
He he he Winter!! Podobno nie wierzyłeś w Moderatora!!
Plączesz się Winter, plączesz...
I spadł z Nieba jak Bóg na Sadzie Ostatecznym :D :D :D :D :D :D
Przegrałeś Winter coś w rodzaju cichego zakładu...
tylko co ja będę miał z tego?? Chyba tylko satysfakcję ;) ;) ;)
Pozdrawiam :) Trzymajcie sie cieplutko :)
|
|
|
Forum nie powinno byc moderowane - mówią niektórzy. Ale kiedy przed oczami wśród tematów plącze się "masturbacja" to człowiek nam podobny może dać se spokój z tym forum.NIE napisałem do admina w trosce o siebie , ale o kształt forum, bo tego już było za wiele. Zanim mnie ukamienujecie pomyślecie co by było, gdyby zamiast Leto , Sewów, szlachciców,CT-ów, duchów i innych ( i mnie :)) mialibyśmy na forum Manswetów. A przecież swój do swojego ciągnie.
|
|
|
Zgadzam się, przecież to nie cenzura poglądów tylko odsiewanie ewidentnych śmieci.
|
|
|
Odsiewanie śmieci jest ze wszech miar słuszne, ale mnie korci spytać KTO (i na podstawie jakich przesłanek) będzie decydował CO jest śmieciem.... ;))
Przypomina się ten kawał: "A, wyrwałem chwasta...!" Na pewno znacie, więc sama pointa wystarczy. ;)
Twardogłowym wyjaśnienie: nie jestem przeciwny moderowaniu, ale chcę zachować wolność słowa. Nie jestem prawnikiem, ale na wiele rzeczy w tym porąbanym świecie patrzę z perspektywy możliwości prawnych i wiem, że często dopuszczenie do precedensu w sytuacji słusznej prowadzi do ogromnych nadużyć. Zresztą, odsyłam do najnowszego polskiego serialu p.t. "...i czasopisma". ;)))
[%sig%]
|
|
|
Nie będę moderował treści z powodu prezentowanych poglądów , a jedynie odsiewał posty ewidentnie zaśmiecające. Chyba pamiętasz, że takie rzeczy zdarzały się już na forum - co do ich bezwartościowości nie było watpliwości np. temat "masturbacja". Stąd moderownanie jest konieczne. Chyba się rozumiemy :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |