Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Miałem wizje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

Że komenta uderza w USA i jest WIELKIE BUUUUUUUUUUUUUUUUM zobaczymy czy sie sprawdzi poprzednie moje wizje były w wiekszosci sprawdzone co wy na to

taak i ja miałem sen jak doœć potężnych rozmiarów meteoryt upada na Warszawe (gdzies na Ochocie bodajże), stoje na balkonie na 14 piętrze mojego mieszkania i tylko silna fala powietrza czy czegoœ przewraca mnie... no i wtedy się obudziłem. a œniło mi sie to pare miesięcy temu, a wtedy jeszcze nie słyszałem o komecie Schwassmann-Wachmann 3 ale nie przywišzuje dużej wagi do snów, więc wštpie żeby ten akurat miał jakieœ znaczenie

Campari, tylko nie strasz bo jeszcze uciekne z warszawy :P... ja mialem sen ze o 12:00 nie bylo slonca i co? albo tez ze byla Supernova slonca (?) albo innej gwiazdy nie pamietam dokladnie, i pare sekund przed wybuchem (o dziwo TVN pokazywal jak sloneczko czy inna niedaleko gwiazda miala wybuchac) i nic sie nie stalo... gwiazdeczka nie wybuchla na szczescie

A ja miałam wizje z panem heniem spod 24. Ogólnie to byłam po grzybkach, a wy dzieciaki czym się szprycujecie??

Ja też mam czasami wizje. Ostatnio miałem jak obejrzałem za dużo odcinków SG1... A teraz poważnie. Miałem dawno temu ciekawy sen. Jechałem samochodem zdecydowanie nie był to osobowy, być może trochę za szybko, uderzyłem kołem w kamień, mocno mnie wybiło do góry i się obudziłem. Rano miałem sprawę do załatwienia w mieœcie o godz: 10:00, ale jakoœ mi się nie chciało iœć i zostałem w domu. Prawie dokładnie w tym miejscu (gdzie miałem iœć) i o tej porze zdarzył się wypadek drogowy: Tarpan jadšc za szybko uderzył w krawężnik, wjechał na chodnik zabijajšc kobietę, odbił się od œciany i zatrzymał 20 m dalej po drugiej stronie ulicy między œcianš a latarniš. Wiele razy się nad tym zastanawiałem - czy miałem to być ja, jednak zdecydowanie była to wizja tragicznego wypadku.

hmm...sny sa bardzo ciekawe jednak sny oznaczaj w wiekszosci cos co dzieje sie z naszym otoczeniem tzn w rodzinie w pracy itd niejest latwo interpretowac sny ale pare innych ludzi moge podac: "weszlam do jakiegos ogrodu pełnego pieknych owocow i kwiatow. Na srodku stal ogronik. Podeszlam do niego i poprosilam, zeby mi dal troche owocow.Odpowiedzial ze nie moze tego uczynic poniewaz owoce te sa zamowione" Jest to sen 19-letniej studentki ktora zakochala sie w koledze znacznie starszym od siebie i zareczonym, co sen wyraza symbolem indywidualnym, ze owoce sa zamowione. I tu "mowa" snu jest symboliczna.

A ja hmmm...trudno powiedzieć co to było...do tej pory wzbudza to we mnie dziwne uczucie... Którejœ zimowej nocy obudził mnie widok cioci mojego chłopaka. Jej "postać" stała nad łóżkiem patrzšc na niego, jak œpi. Wyglšdało to jakby chciała się z nim pożegnać, jakby miała gdzieœ wyjechać. Wszystko by było w porzšdku gdyby ona faktycznie tam stała, ale był to tylko jej duch. Stwierdzam to po tym iż kiedy parę razy odwracałam głowę i z powrotem na niš spoglšdałam po prostu obraz jej sylwetki rozpłynšł się w powietrzu. Chciałam obudzić mojego chłopaka, bo sama się wystraszyłam, ale nie mogłam po prostu się ruszyć. Najgorsze z tego wszystkiego jest jednak to, że ona żyje i to nie mógł być jej duch, (no chyba żeby przyjšć że jej ciało astralne opuœciło ciało materialne), a poza tym spała w tym samym czasie piętro wyżej. Dziwna sprawa. Być może istotnym jest tu fakt, iż ciocia mojego chłopaka zajmuje się dosyć poważnie ezoterykš, a mnie (jestem numerologicznš 11tkš i ezoteryka interesowała mnie od zawsze) uważa za "spadkobierczynię" swojej wiedzy. Oczywiœci praktycznie nikt mi nie wierzy że widziałam to naprawdę, wszyscy twierdzš że mi się to œniło.

moze ci sie snilo moze nie... ja mialam niezla shize jak ktorejs nocy sie obudzolam i zobaczylam glowe starej kobiety ktora doslownie gapila sie na mnie,nie moglam sie ruszyc ze strachu w koncu zdobylam sie na to zeby zawolac mame(tak tak wiem smieszne,ale coz mieszkam z rodzicami),jak przyszla i zapalila swiatlo i przerazona zapytala o co chodzi to w odpowiedzi dostala taki rechot ze sie chyba caly blok sie obudzil. okazalo sie ze duch to byla zwykla biala reklamowka,do tej pory sie z siebie smieje:DDDD

:/ a nie zobaczyłeœ kiedy? :/ Ja te z miałem wizje. widziałem że będzie trzesienie Ziemi. No i widziałem powodzie i wojny. Pax... [%sig%]

~NIN: To dawaj te symbole 3, bo marzyłeœ że Cię o to zapytamy.. ~Te`Te: Lata takie strzepiaste w okolicach wylatowa... i juz jest na fotkach .. jednak szare - nie zielone. (ale skoro podœwiadomoœć ma wklepane, że "zielone ludki" to i sie dopasowywowyuje) ~DW: Accelerator CzasOPrzestrzeni funkcjonuje i ma się dobrze. ;)

ja wizji nie miałem ale mi się coœ dziwnego przytrafiło otuż mój brat zatrzasnšł sobie palce w drzwiach takiego starego fiata.wtedy poczułem jakby wszędzie czas się zwolnił.wycišgnšłem ręke aby otwożyć drzwi a ręka mi płyneła baardzo powoli i otworzyłem drzwi i czas wrucił do normalnego tępa. to nie był sen,przypominam że to się wydażyło

miałem też sen, że całuje się z koleżankš z lawki w kuchni mojego domu.pamiętam co ja mówiłem i co mówiła ona.co to mogło znaczyć???? odpowiedzcie

to napewno znaczy że jestem kaczkš

hehehehe 3 symbole: byly one wizualizacja cieni na scianie tak jakby hologram : 1. Ogulnie wybuch , katastrofa, cos jakby wybuchajacy wulkan albo rozpireeducha po udezeniu czegos , powiezchnia pod wybuchem byla plaska. 2. Kolo , okrag, w 1/3 biały w 2/3 zacieniony. 3. Popiersie czlowieka w kapturze lub krztalt gory z czapa lodowa. narazie swojej interpretacji tych znakow nie podaje , ciekawe co wy w tym widzice. no i najwazniesze wszystko to bylo poprzedzone liczbami po kolei 2 0 1 2 to zdarzenie przytrafilo mi sie jakies 11 lat temu i wczesniej nie slyszalem o tych wszystkich przeslankach wymienionych w temacie 2012 wtej chwili nie przywiazuje do tego jakiejs szczegulnej wagi co ma byc to bedzie ale dlaczego tyle powiazan i zmian sposobu myslenia ludzi majacych cos wspulnego z tym tematem?

~NIN: *Ad. 1. Widziałeœ plan subtelny. Co tam się Dzieje i jak to to zachodzi. Płaska Powierzchnia pod - to fizyczna powłoka ziemi. [to było 11 lat jak piszesz dziœ; lub 10 jak pisałeœ wczoraj TEMU! (w dwa dni minšł Ci rok?!? :) Ale ten czas leci ..conie? :) ..Dziœ to dopiero dochodzi do swojego odwzorowania na planie fizycznym.. możliwe że 25-ego] *Ad. 2. Kršg: Biały Obszar to zakres osišgniętego zRównoważenia.. 1/3 to prawdopodobnie skala zaOpiekowanych. Istot, które się w tym wszystkim odnajduja czy odnajdš. 2/3 zacienione: sami wiecie. To ta częœć obcych cywilizacji która niewyetapuje. *Ad. 3. tego nieqmam. Jakiœ Lord Vader?!?, albo system piramid... może Sphinx? co suma sumarum i tak prowadzi w jeden punkt: Czyli jak Ciemna Strona Mocy zostanie zFreezowana.

Mialam sen. Lezalam, a na mnie patrzylo siedniu facetow z gory. Wszyscy byli jednakowo ubrani.

http://img235.imageshack.us/img235/3048/11431166426663734tz.jpg [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

~DW: Fajne, wkleiłeœ/czy linkujesz?

sPrawdzam

miałam wizję ze moj pies (-----------) (nie narusze jego godnosci osobistej... ) dostał skrzydeł za uszami i pofrunšł 2km. nad poziom moza I... wtedy stała się straszna rzecz ... dostał wylewu !!!!!!!!!!!!!!!! moze Rozjechana Meduza stało sięcałe czerwone ! a pies zginoł w możu Rozjechanej Meduzy i przepadł jak pies w wode... :(((((
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.