Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Szukam SPRAWDZONEGO sposobu na wywołanie ducha
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Znacie sposób, ale sprawdzony , skuteczny i prawdziwy na wywólanie ducha?? Chciałabym mu zadać pytanie. Ale nie chodzi mi o seans spirytystyczny tylko o normalne WYWOŁANIE ducha.

mam nadzieje ze takiej odpowiedzi tutaj nie dostaniesz

Zacznę może w ten sposób. ów wywoływany 'duch' najczęœciej jest demonem podszywajšcym się pod kogoœ ze zmarłych. Nie jest to bezpieczna zabawa i może zakończyć się tragicznie lun w najmniejszym przypadku, wielce nieprzyjemnie. Gwoli ciekawoœci, istnieje MNÓSTWO materiałów z 'tamtej' strony, wiele wypowiedzi, przwidywań, wyjawionych tajemnic. Po dosyć bliskim zbadaniu tych rzeczy zauważyłem, że informacje otrzymywane z 'tamtej' strony sa tak samo wiarygodne, jak z tej strony. Inaczej mówišc - kłamstwa zdecydowanie przeważajš. Tak więc niczego nie stracisz, jeżeli skontaktujesz się z jakimkolwiek duchem. Najprawdopodobniej ktoœ podszyje się pod kogoœ tobie bardzo bliskiego, i przekaże ci mnóstwo kłamstw. Oczywiœcie będzie znał w zadziwiajšcy sposó pewne detale, o których tylko ty i zmarły mógł wiedzieć. Nie wiemy w jaki sposób demony zbieraja te informacje ale wiemy że je posiadajš i nie można im absolutnie wierzyć. Serdecznie pozdrawiam...

Chyba oszalales lub masz zamiar. Pod rzadnym pozorem !

SPRAWDZONY sposób na wywołanie ducha? Ja proponuje wypić bardzo dużš iloœć napoju zwanego pospolicie spirytusem. I potem iœć na cmentarz o północy - wyjštkowe doznania ezoteryczne gwarantowane - szczególnie po niefortunnym wpadnięciu do przygotowanego przez grabaża dołka, albo po starciu z lastrykowym dwumetrowym krzyżem, albo po kšpieli w cmentarnej studzience :D :D :D

jEZELI wywołšsz ducha najprawdopodobniej odbierze Ci on rozum ewentualnie Cie zje wybor nalezy do Ciebie

ja znam: weŸ zarzuć kwasa i idŸ do lasu w nocy z pewnoœciš go zobaczysz. Ewentualnie możesz się zabić, wówczas powinieneœ zobaczyć jakiegoœ ducha :-P choćby swojego "a ja pishe pishe i pishe strenimi pajlot naszych lin" - zaklecie na ducha albo "artileristi stalin dał prikaz"

"Znacie sposób, ale sprawdzony , skuteczny i prawdziwy na wywólanie ducha?? Chciałabym mu zadać pytanie. Ale nie chodzi mi o seans spirytystyczny tylko o normalne WYWOŁANIE ducha." ?!? DUCH jest wszedzie. Chodzi Ci o skontaktowanie sie z DUSZĽ? Albo może napisz dokładniej, PO CO chcesz KOGO/CZEGO/CO wywoływać..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.