Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CENZURA na forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

admin wyraŸnie bawi się w cenzora, usunšł mój temat oœmieszajšcy busha. panie admin czy nie wystarczy panu fakt że bezkarnie shaczył pan to forum i nikt o tym fakcie nikogo nie poinformował i może pan się czasem wpisać jako admin, czy to za mało? MOD: Jak każdy chciałby sobie założyć temat żeby pochwalić się fotkš (bez żadnego znaczenia na dodatek) to mielibyœmy jeszcze większy bałagan niż jest obecnie. Trzeba było wkleić fote w "najdłuższym..." lub "...salonie" i po problemie. Nie spinaj się tak. A jak się tak bardzo martwisz o forum to jest tu zakładka "kontakt" można napisać do właœciciela (ba nawet zadzwonić) i się pożalić lub doinformować.

Darisz... "twoja wrogoœć do Żydów jest wręcz chorobliwa." Wręcz przeciwnie - życzę im szczęœliwego powrotu do ojczyzny. Nie napisałem nigdzie, że ich nienawidzę. Nienawidzę ich lichwy! Tak! Tego nienawidzę z całej duszy. Nie wszyscy Żydzi sš lichwiarzami. -------------------------------------------------------------------------------- Gosiu... masz jeszcze jeden wierszyk - też Tuwima! --------------------------------------------------------------------- Julian Tuwim "Bank" Jak czarne włochate kulki Po banku toczš się srulki. Skaczš, skaczš nad biurkiem, targuje się srulek ze srulkiem. Srulek srulkowi uległ i biegnie do kasy srulek. Liczy drżšcymi palcami i zmyka przed srulkami. W klubzeslach z dala od kasy siedzš srule-grubasy. Srulki z uœmiechem lubym kłaniajš się srulom grubym. A w głębi - w ciszy - wielki jak król Duma sam główny Srul.

Dziekuje za wierszyk. Bardzo prawdziwy !!! Srulki zawsze wybieraja sobie idoli, a pozniej sie przed nimi plaszcza. A najgorszy jest fakt, ze zaczynaja wierzyc w to, co taki idol mowi !!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.