| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pomóżmy Gośce pozbyć się HAARP-a | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
W zwišzku z propozycjš szuinega, aby zabezpieczyć Gokę przed HAARP-em, proszę o podawanie sugestii, jak można by tego dokonać.
Ja sam proponowałem już jaki czas temu osobisty ekran ADR Protect:
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=48982&p=2
Pomóżmy Goce !!!
Ale czy ona naprawdę chce się pozbyć HAARP-a ?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
niech może pogada sobie z szefem CIA i poprosi go żeby służby specjalne nie atakowały jej HAARP-em
przede wszystkim potrzebny jest dialog :)
ewentualnie niech przyklei krzesło do tarasu i wemie rodki przeczyszczajšce, wtedy może nie będzie zauważać tego co HAARP jej robi ;)
|
|
|
HAARP nie pozwala mi pomagać , powodujšc u mnie totalnš pustkę, zero koncepcji, zero planu i strategii pomocy.
|
|
|
A może to nie haarp, tylko choroba psychiczna ?? (sorry Gosia). Jako nie wiem czemu ale nie chce mi się wierzyć żeby kto sterował Tobš. Może opętanie??
|
|
|
Gadanie tu o HAARP-ie jako o chorobie Gosi, niczego nie wnosi.
Gdy Goka pozbędzie się HAARP-a, to będzie zdrowa w szerokim tego słowa znaczeniu.
Problem jest głęboki i ma różne aspekty, HAARP jest jednym z nich.
Więc proszę nie pisać o HAARP-ie jako o chorobie Gosi, tylko podsuwać jakie propozycje rozwišzania problemu. HAARP spełnia okrelonš rolę w przypadku Gosi, ale najwyższy czas co z tym zrobić. Ile jeszcze czasu może jš gnębić i jak to się może dla niej skończyć?
Dlatego mylę Gosiu, że powinna napisać tš ksišżkę o HAARP-ie. Gdy dzięki temu staniesz się bardziej znana, to mylę że HAARP nie odważy się już zrobić Ci krzywdy, bo gdyby Ci się co stało, to podejrzenie padnie na HAARP-a.
Więc po napisaniu i wydaniu tej ksišżki, będzie ona dla Ciebie swego rodzaju polisš ubezpieczeniowš.
Zdaję sobie sprawę z tego, że HAARP będzie się starał przeszkodzić Ci w napisaniu tej ksišżki, więc do czasu zanim jš wydasz, powinna pomyleć o jakim rodzaju zabezpieczenia, bo ataki HAARP-a mogš przybrać na sile.
Jeszcze raz goršco polecam Ci ADR Protect.
Musisz Gosiu uwierzyć w swoje siły, materiałów do ksišżki masz już sporo, wystarczy to wszystko jako ładnie zebrać w całoć. W bibliografii zawrzyj jak najwięcej ródeł informacji - ksišżek i stron internetowych. Napisz o przeladowaniach jakie Cię dotknęły, gdy zaczęła umieszczać informacje o HAARP-ie na różnych stronach internetowych i wysyłać je do różnych instytucji.
Tu możecie zobaczyć jednš z takich stron:
http://www.sm.md4.pl/tematy.php?nr=haarp
Masz już jednak Gosiu jakie dokonania na swoim koncie, nie bšd taka skromna, uwierz w siebie, nie poddawaj się i napisz tš ksišżkę.
To dla Ciebie, ma Ci dodać energii:
http://media.putfile.com/The-Throne-Room-End-Title
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dariuszu od dziesiatkow lat ludzie pisza i mowia o elektronicznej kontroli ludzi. Wyszlo na ten temat juz masa ksiazek i filmow. W Ameryce czy Australii istnieja stowarzyszenia ludzi, ktorzy zdaja sobie sprawe z tego, ze sa kontrolowani.
Juz jakis czas temu pomyslalam, ze napisze ksiazke o moich przezyciach i obserwacjach, zeby moze bardziej uzmyslowic ludziom skad moze pochodzic ich zle samopoczucie, smierc czy inne przypadki zyciowe. Mysle, ze jestem ludziom winna ksiazke na ten temat. Moje artykuly sa malo szczegolowe, a ludzie czesto potrzebuja tych szczegolow, zeby dokladnie zdac sobie sprawe ze wszystkiego.
Teraz mam bardzo ciezki okres, bo jestem bardzo torturowana. Kazde pisanie na ten temat wiaze sie ze wzmozonym torturowaniem. Bardzo trudno jest sie skupic czy zebrac mysli. Nie wiem, czy pozwola napisac mi ta ksiazke ?
Nikt dzisiaj nie ma polisy ubezpieczeniowej, bo kazdy moze umrzec na spowodowane dolegliwosci, ale w realu bedzie sie liczyl glos lekarza, ktorego nikt nie smie podwazyc. Wypadki tez sa dla ludzi i HAARP moze zawsze powiedziec, ze akurat z tym, to on nie mial nic wspolnego, bo to byl pradziwy przypadek i nikt nigdy nic nie udowodni, ze moglo byc inaczej.
To jest prawdziwy "Bog" na Ziemi do ktorego nikt nie ma dostepu i nigdy nikt mu niczego nie udowodni. Zawsze tez moga powiedziec, ze to co robili, to robili tylko mnie, a innych ludzi sie nie dotykaja.
Postaram sie napisac ta ksiazke.
|
|
|
Ja proponuje elektrofstszšsy i picie plynu borygo. Jest to metoda bardzo skuteczna na wszelkiego rodzaju "fanaberie" - szybko sprowadzi Goske na ziemie.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Gosiu i koniecznie napisz w swojej ksišżce, jak uporać się z zatwardzeniem spowodowanym przez HAARP!
|
|
|
Nie wiem, czy oplaci mi sie trudzic pisaniem tej ksiazki, bo dowiedzialam sie, ze na ten temat byla juz napisana wspaniala ksiazka, ale jak tylko zostala wydana, to CIA wykupilo natychmiast caly naklad i ludzie nie zdazyli przeczytac ani jednej strony.
|
|
|
To napisz jš przynajmniej dla siebie - to będziesz miała satysfakcję jak zbierzesz to wszystko do kupy.
Może twojej ksišżki CIA nie wykupi - walcz.
[%sig%]
|
|
|
Aha, kolejny spisek. Tym razem nie sš to Żydzi, ani masoni, tylko jaki tajemniczy Haarp. Nie chcę nikogo urazić, ale osoby, które o wszystko oskarżajš spiski masońskie czy haarpy powinni się zgłosić do specjalisty. To tak najprociej zwalić wszystko na kogo innego, zamiast przyznać się do błędu.
|
|
|
Spiski sa wszedzie i na kazdym szczeblu, w kazdej dziedzinie zycia...kto nie widzi w dzisiejszych wydarzeniach oszalamiajacego spisku, niewazne juz kogo jest durnym i tepym skur...prawda jest taka ze masoni, zydzi, haarp, przepowiednie, wojna w iraku, dezinformacja itp sa to elementy jednej wielkiej ukladanki, w ktorej najprawdopodobniej nasze pokolenie wezmie udzial, nie trzeba byc geniuszem by dostrzec pewna calosc w tym wszystkim...takze wypowiedzi takich jak wyzej najzwyczajniej w swiecie bym sie wstydzil...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |