| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Psy... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Psy w jarmułkach spożywały koszernš kolację sederowš
Jak donoszš agencje, w tym agencje żydowskie, w ekskluzywnym sklepie z żywnociš i akcesoriami dla zwierzšt Soggy Paws w Chicago, odbyła się specjalna kolacja sederowa dla psów, podczas której psy ubrane w jarmułki spożywały wykwitne koszerne dania. "Ceremonię" prowadził Uri Heller, przybyły z Izraela prezydent izraelskiego oddziału Czerwonego Krzyża Magen David Adom.
ródło
|
|
|
A o czym piszesz, że dobre? Ten artykół?
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
No dobra pogadaliscie sobie o kundlach. A moze teraz o katoch?
[%sig%]
|
|
|
Uwazam, ze koty to zwierzata niesamowite. W przeciwienstwie do psow nigdy nie pozbyly sie swojej samodzielnosci. Sa bardzo inteligentne na swoj sposob. Nigdy nie udalo sie ich do konca oswoic, a pozostawione swemu losowi bardzo szybko dostosowuja sie do warunkow je otaczajacych.To cenna umiejetnosc.
[%sig%]
|
|
|
Witek co ty gadasz? koty domowe to leniwe zwierzeta, nie ruszaja sie z domu, a dachowe to co innego...
|
|
|
Malo wiesz o swoim kocurze ktory teraz wyleguje sie u ciebie na kanapie i mruzy do ciebie zielone slepia.On jest przeciez taki mily. To pozory
[%sig%]
|
|
|
Koty sš wielowarstwowe - jak ja :)
Cenię je za ich niezależnoć.
http://www.bolt.com/wendol/audio/724734?cn=STREAM_wendol_audio_large_PAGE1
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Te'te, tak mylałem ale nie chciałem wycišgać pochopnych wniosków. Czyli cieszy cię to (a nawet bawi) że inni się kłócš i obrażajš. Można zmieniać opakowania, stosować coraz to bardziej kolorowe, ale gówno z wnętrza wkońcu i tak wychodzi na wierzch.
|
|
|
szuineg
Ale i tak wycišgnšłe pochopne wnioski :)
Pogłaszcz niedwiedzia z pewnociš " ucinie cię po przyjacielsku " , albo płyń na fali z rekinem :) Czasem faktycznie opakowanie może zachwycić ale tak jak piszesz - wnętrze pokaże co kryje się w rodku. Niektórym nawet opokowanie nic nie daje , bo smród się i tak wydobywa. Inni wcale sie nie kryjš z pożałowania godnš zawartociš. A jeszcze inni przyoblekajš swoje cudne wnętrze w łachy - tylko po co to robiš? kiedy i tak blask przez nie bije?
|
|
|
No niewiem czy pochopne. Bo mnie się wydaje że twoja reakcja wynikała nie z tego co gosia napisała, ale komu.
|
|
|
A to się pomyliłe, chodziło mi o to w jaki sposób odpowiedziała. Mimo wszystko może sie Tobie wiele wydawać, ale z wiedzš w odniesieniu do moich odczuć, myli nie ma to nic wspólnego.
Piszesz " ale komu" - nie znam tego kogo więc nie oceniam "kogo" tylko styl i tekst odpowiedzi Goski . Forum to nie tyle "ktos" - to słowa , które okrelajš kogo , nadajš mu swoisty charakter :) Gdyby rozmowa była oko w oko, z gestami, mimikš,emocjami - to co innego ! ale do tego by oceniać osobę trzeba jeszcze wypić z nim " beczkę miodu " - inaczej to bedzie mniemanie, wydawanie pochopnych , nieuzasadnionych ocen.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |