Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Psy...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Psy w jarmułkach spożywały koszernš kolację sederowš Jak donoszš agencje, w tym agencje żydowskie, w ekskluzywnym sklepie z żywnoœciš i akcesoriami dla zwierzšt Soggy Paws w Chicago, odbyła się specjalna kolacja sederowa dla psów, podczas której psy ubrane w jarmułki spożywały wykwitne koszerne dania. "Ceremonię" prowadził Uri Heller, przybyły z Izraela prezydent izraelskiego oddziału Czerwonego Krzyża Magen David Adom. ródło:http://pets.coloradosprings.com/petpourii_fullstory.jsp?id=2940...

zjadłabyœ Gosia ale nie zaprosili?

To przyjecie bylo tylko dla psow takich jak Ty.

Hehehe , do łez się można uœmiać - dobre :)))

A o czym piszesz, że dobre? Ten artykół?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

riposta Goski - rozmawia językiem rozmówcy :)

No dobra pogadaliscie sobie o kundlach. A moze teraz o katoch? [%sig%]

Uwazam, ze koty to zwierzata niesamowite. W przeciwienstwie do psow nigdy nie pozbyly sie swojej samodzielnosci. Sa bardzo inteligentne na swoj sposob. Nigdy nie udalo sie ich do konca oswoic, a pozostawione swemu losowi bardzo szybko dostosowuja sie do warunkow je otaczajacych.To cenna umiejetnosc. [%sig%]

Witek co ty gadasz? koty domowe to leniwe zwierzeta, nie ruszaja sie z domu, a dachowe to co innego...

Malo wiesz o swoim kocurze ktory teraz wyleguje sie u ciebie na kanapie i mruzy do ciebie zielone slepia.On jest przeciez taki mily. To pozory [%sig%]

Koty sš wielowarstwowe - jak ja :) Cenię je za ich niezależnoœć. http://www.bolt.com/wendol/audio/724734?cn=STREAM_wendol_audio_large_PAGE1 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Te'te, tak myœlałem ale nie chciałem wycišgać pochopnych wniosków. Czyli cieszy cię to (a nawet bawi) że inni się kłócš i obrażajš. Można zmieniać opakowania, stosować coraz to bardziej kolorowe, ale gówno z wnętrza wkońcu i tak wychodzi na wierzch.

szuineg Ale i tak wycišgnšłeœ pochopne wnioski :) Pogłaszcz niedŸwiedzia z pewnoœciš " uœciœnie cię po przyjacielsku " , albo płyń na fali z rekinem :) Czasem faktycznie opakowanie może zachwycić ale tak jak piszesz - wnętrze pokaże co kryje się w œrodku. Niektórym nawet opokowanie nic nie daje , bo smród się i tak wydobywa. Inni wcale sie nie kryjš z pożałowania godnš zawartoœciš. A jeszcze inni przyoblekajš swoje cudne wnętrze w łachy - tylko po co to robiš? kiedy i tak blask przez nie bije?

No niewiem czy pochopne. Bo mnie się wydaje że twoja reakcja wynikała nie z tego co gosia napisała, ale komu.

A to się pomyliłeœ, chodziło mi o to w jaki sposób odpowiedziała. Mimo wszystko może sie Tobie wiele wydawać, ale z wiedzš w odniesieniu do moich odczuć, myœli nie ma to nic wspólnego. Piszesz " ale komu" - nie znam tego kogoœ więc nie oceniam "kogoœ" tylko styl i tekst odpowiedzi Goski . Forum to nie tyle "ktos" - to słowa , które okreœlajš kogoœ , nadajš mu swoisty charakter :) Gdyby rozmowa była oko w oko, z gestami, mimikš,emocjami - to co innego ! ale do tego by oceniać osobę trzeba jeszcze wypić z nim " beczkę miodu " - inaczej to bedzie mniemanie, wydawanie pochopnych , nieuzasadnionych ocen.

aut przepraszam. dowidzenia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.