Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Champions League, półfinały i finał.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Dziœ (18 kwietnia 2006r.) odbędzie się pierwszy z dwóch półfinałów CL. A.C. MILAN gra z F.C. BARCELONA. Obstawiamy wynik dzisiejszego spotkania i typujemy strzelca pierwszego gola w tym spotkaniu (o ile oczywiœcie bramki padnš). Prawdopodobne składy: MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Pirlo, Gattuso, Seedorf, Kaka; Gilardino, Svevchenko. BARCA: Valdes; Oleguer, Puyol, Marquez, Gio; Iniesta, Van Bommel, Motta; Giuly, Eto'o, Ronaldinho Gaucho. Nie pisać w tym temacie wulgarnym językiem, jestem ciekaw komu uda się poprawnie wytypować wynik i pierwsze trafienie. Jest wiele bzdurnych tematów na tym forum, mój nie jest wulgarny. Jutro mecz Arsenalu z Villarreal. Więc szacunek okażcie mi i sobie. Mój typ: (1X) MILAN - BARCELONA: 1-1 (1-0) Gole: Svevchenko (15') - Eto'o (56')

będzie 2:0 mimo iż drużyna 0 wbije jednš bramke.

Powinno być Shevchenko. Mała pomyłka. Zamieszczę jeszcze charakterystykę obu drużyn i biorytmy każdego z piłkarzy w kadrze na mecz.

Milan:Barca - 2:1 pierwsza strzeli Barca, ale to będš miłe złego poczštki, a gola strzeli Ronaldinho

Jeœli obie drużyny wyjdš w podanych wyżej składach to moje wnioski sš takie: (Biorę pod uwagę w biorytmie cykl intelektualny, fizyczny, psychiczny). Wnioski sš takie, że: A.C. MILAN (podstawowa jedenastka): Intelekt: Nie jest za dobrze, ale Gilardino i Shevchenko sš na plusie, Kaladze może œmiało zapędzać się dziœ do przodu, Dida powinien dziœ dobrze bronić, choć jakaœ wpadka może mu się przydarzyć. Fizycznoœć: Tu nie jest za dobrze, napakowany energiš powinien dziœ być przede wszystkim Shevchenko (maksimum możliwoœci bo ma 100%) i Seedorf. Reszta może mieć kłopoty z formš fizycznš na dziœ. Psychika: Jest całkiem dobrze, Gilardino, Dida, Stam i Pirlo będš dziœ mocni psychicznie. Blok obronny Milanu będzie dobrze nastawiony psychicznie. Z jednym wyjštkiem, ale o tym za moment. Cafu ma same minusy dziœ. Psychicznie jest w dołku. Intelektualnie też Ÿle, tylko fizycznie jest najlepiej u niego dziœ. A to prawa strona obrony, a tam szaleć będzie dziœ Ronaldinho więc to kluczowa sprawa dla Ancelottiego. Ogólnie to Shevchenko jest w najlepszej sytuacji, Maldini powinien dostać szansę gry, bo ma dobry dzień, Gilardino może się dziœ przełamać, bo intelektualnie dorównuje mu dziœ tylko w ekipie Seginho. Obaj sš na +99%. Milan nie powinien korzystać dziœ z usług Amoroso, bo on jest w totalnym dole. Więc jak przydarzy się jakaœ kontuzja Shevie czy Gilardino to będzie to duuuuży kłopot dla allenatore Ancelottiego. Mimo wszystko Milan nie będzie dziœ grać na 100%, może będzie to 80% ich ogólnych możliwoœci. F.C. BARCELONA (podstawowa jedenastka): Intelekt: Valdes i linia obronna będzie dziœ grać inteligentnie, blok obronny Barcy powinien dziœ być kolektywem. Uważać musi Rafa Marquez bo nie jest w najlepszej formie intelektualnej i fizycznej. A wraca dopiero do wysokiej formy. Więc niech dziœ uważa. Fizycznoœć: Napakowani energiš będš dziœ Valdes, Oleguer, Gio, Van Bommel, Iniesta i Ronaldinho. Kiepsko może być dziœ z Eto'o i Giuly pod tym względem. Tylko 4 graczy Barcy jest dziœ na minusie. Dobrš zmianę może dać dziœ Sylvinho, tak mi się wydaje. Psychika: Tutaj jest znakomicie pod tym względem. Tylko Oleguer z podstawowej jedenastki ma aż (-78%) reszta ma bardzo wysokie współczynniki. Zwraca uwagę ta sama liczba przy Mottcie, Van Bommelu, Inieœcie, Ronaldinho i Giuly - 79 na plus, a więc bardzo dobrze ci zawodnicy będš nastawieni psychicznie. Widzę, że pomoc Barcelony może dziœ wiele nie wymyœli, ale pod względem fizycznym i psychicznym będzie wprost znakomicie. Także atak w osobach Ronnie, Eto'o i Giuly sš na plusie, więc œmiało Barcelona może cišć skrzydłami i robić doœrodkowania w pole karne. Nie radziłbym Rijkardowi wprowadzać zarówno Gabriego i Ezquerro, bo obaj nie majš dziœ chyba swojego dnia.

Aha, Zapomniałem napisać, że w Milanie Gattuso także jest na samych minusach. To będzie mieć duże znaczenie, że zarówno Gattuso jak i Cafu sš w dołku, że tak powiem. Barcelona może œmiało atakować lewš flankš, najprawdopodobniej szaleć tam będzie Ronaldinho (I: -61, F: +52, P: +79) Może nie jest w najlepszej formie intelektualnej, ale on chyba nie musi myœleć, on po prostu gra, psychicznie będzie dobrze nastawiony, więc nie dziwię się, że w Milanie tak się go obawiajš. Przypominam o Gattuso i Cafu. Oj, jak Ronaldinho zrobi dziœ slalom przez pół boiska (jak w meczu z Realem na Estadio Santiago Bernabeu) to się wcale, ale to wcale nie zdziwię. Psychicznie Gattuso jest na (-97%, a Cafu na (-90%). Wprowadzenie Ambrosiniego i Simicia też niewiele da, bo oni też na minusie psychicznym sš. No chyba, że Stam zagra na prawej stronie, ale w to wštpię. Zobaczymy przed meczem jakie będš wyjœciowe jedenastki. Szykuje się naprawdę dobry mecz i gole na pewno dziœ będš.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.