| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| po co sie podszywacie? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
dlaczego ktos sie pod kogos podszywa?? po co?? przecierz widac ze pod promyka sie ktos podszyl no i poco?? po to zeby zniszczyc mu reputacje?? bo powiedzial to co mysli?? to jest poprostu zalosne ;/
|
|
|
dzięki odys nie zapomnę ci że ich nabrałe że kto się podemnie podszył, jutro idziemy na piwo oblać ooo kurcze nie tu to miałem napisać sorry!
|
|
|
Ale w zasadzie to dobrze jest to forum zrobione że Ip widać i nie ma możliwoci podszyć się idealnie z takim samym nickiem chyba nie ma bo mój klon zawsze ma jaki znak za X-em albo kreske albo kropke chociaż nie próbowałem się podszywać miemam że nie może wykonać takiego samego nicku jak mój .
|
|
|
ale powiem wam prawdę, nikt się podemnie nie podszył chciałem zobaczyć czy docenicie mój wdzięk osobisty i super poczucie humoru, ale chyba nie zabrałem wam honoru, więc powiem czy chcecie czy nie chcecie że dla mnie pomimo wszystko
NADAL OSTRO JEBIECIE!
|
|
|
wierz mi prawdziwy promyku(bo ten co sie podszywa jebie) ze niektorzy maja takie samo ip np chello jest takim dosc ogolnym pozdrawiam (a ty podszywaczu spadaj z forum chyba matka cie niekocha)
|
|
|
tak rozbawiłe nas nadajesz się na forumowego pajaca. Jeste doceniony.
|
|
|
buahahha
MOD:
Zakładasz temat "po co się podszywacie" i walisz w nim 3 posty podpisujšc się inaczej. Jeste człowiekiem na pokaz, a działasz jak tłum. Ale za to znasz odpowied na pytanie po co ludzie się podszywajš za innych majšc takš możliwoć, fajnie ODYSIE? To błachostka, pomyl jakie wrażenie musiało na Adamie zrobić poznanie "dobra i zła". Pomyl jakie wrażenie zrobiło na tym kim kto się podszywa, że istnieje co takiego jak anonimowe proxy i nagle można robić ludziom bałagan w głowach, fajnie?
|
|
|
Choć ten odys z mitologi też stosował różne podstępy, w sumie to pasuje ci ta ksywka :D
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Sprawdza się przekaz Że po Jezusie zdrajca pierwszy moczy chleb.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |