| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Miłego życzę wszystkim !!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Dnia, tygodnia, miesišca, roku, lat !!!!
" To już jest koniec, możemy ić ( mogę ) jestemy wolni ( wolna ).....to juz jest konieccccccc " !!!!!!
WIĘC SERDECZNE WSZYSTKIM PA!!!!!!!!
|
|
|
ciesze się Dorotka że to Twój koniec będzie napewno bardzo twórczy dla Forum. pa
|
|
|
"Pasażerowie i załoga znikajš z samolotu". - bardzo trafne.
Czemu Doro ma służyć twój temat? Czy liczysz na to że inni będš cię prosić aby nie odchodziła? Czy jak wysiadasz z pocišgu to też krzyczysz wszystkim "PA!!!!!!" ?? To dziecinne, bo wyglšda jakby się na nas (kogo z nas) obraziła i z fochem odchodzisz. Apostołowie cierpieli męki i gineli za swoje słowa, lecz nie uginali się, czy Ty uginasz się pod ciężarem słów innych ludzi?
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
A kto to ten Lawrence Warren?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Lotnik.
Może jeden z tych_dwóch?
|
|
|
Nie mam czasu ale jest tak : Doro jest matkš mojego kumpla i jest spoko.Nie bede sie kajal bo nalezalo się durniom co za nic maja czyjes uczucia Byla burza ale ona wybaczyla mi i powiedziala tak " zawsze musze pozadnego kopa dostac aby sie obudzic widac tak juz musi byc " i jej powiedzenie na koniec" nie ma tego zlego coby nie wyszlo na dobre" Obiecalem Pani ze juz nie bede sie tu na forum afiszowal ale nie moglem tak tego zostawic bo zranilem Pania jak sama Pani powiedziala " bardziej niż ci których nie znam"
Przepraszam Pania jeszce raz
|
|
|
Jak będziesz miał czas to wpadnij i opisz nam wszystko jeszcze raz wolniej bo z tego powyżej niewiele można zrozumieć.
|
|
|
Filip -
<błysk> trzask! łubudu! trzzzzz! (burza)
Doro-wybaczam ci, bo zawsze musze pozadnego kopa dostac aby sie obudzic widac tak juz musi byc...
Filip-nalezalo się durniom co za nic maja czyjes uczucia, jest pani spoko. Obiecalem Pani ze juz nie bede sie tu na forum afiszowal ale nie moglem tak tego zostawic...
Doro-zraniles mnie bardziej niż ci których nie znam, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
O co kaman???
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |