Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy na statku kosmicznym
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

majš internet? Dostałem dzis propozycje porwania pszez kosmitologóf i chce wiedziec czy oni uszywajom internietu bo nie kce stracic kontaku z forum... [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

pewnie maja cos podobnego internetu ale na skale galaktyczna :P...

Siedze sobie na Obkręcie Medytuję tak Na-Pięcie.. Myœlę sobie: a cobytobyło, jakby ludzie tak zdurnieli, że samiby się nierozumieli. Zbudowaliby narzędzia, co do rozumienia siebie przywieœć zdolne tej potrzebie No i pisze jeden taki lolek do kwadratu jakiœ czy internet jest na Statku no to mu WyŒwietlam też : Owszem Bratku Bo internet WSZĘDZIE jest gdy masz w Medytacji Gest Tak więc lolku do Kwadratu Czytasz wtedy z każdej Bajki Wiesz, kto wkłada jakie Majtki No i odpisujesz Tesh takim lolkom aż po Œwiat co kcom z forum mieć Cont - act.

Lolek jednak jest na statku, w którym netu niema, mój X-bratku. Pisze tak bo dawno na naszym forumie nie było już lolka w sumie. Szkoda tego szanownego forumowicza bo ma on wkład którego nie zliczš nawet najstarsi górale to jest 4077 wpisów i wcale nie sš to w całoœci bzudury bo dał nam lolek też mnóstwo pożytecznej lektury. Jak każdy z NAS lolek jest wyjštkowy i nie ma ma mowy aby ktoœ był ponad nim bo on jest sobš i kończe mój rym. PS. Otwarte niebiosa ;)

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

a łyżka na to: nie(zupełnie) możliwe?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.