Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pora w koncu działać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20

Słuchajcie uzytkownicy forum ejsi. Pora przestać owijać kota w bawełne i zaczšc w koncu cos robic by zapobiec wielkiej katastrowie jaka nieuchronnie sie do nas zbliza i nadejdzie w 2012 r. Zbyt dlugo marnowalismy czas nic-nie-robiac i teraz by zapobiec nieszczensciu tszeba podwoic a moze nawet potrojic nasze wysilki. Na poczatek proponuje aby wszyscy uzytkownicy forum ejsi i kazdy kto to przeczyta wsadzili sobie palec w odbytnice a potem go powonchali, a nastempnie polizali. Jest to starożytni sposób na rozpoczęcie Rytułału Oczyszczenia (ktory swoje poczštki miał tuz po Wielkim Pierdnieciu). Dzieki niemu umysł sie rozjasnia a zmysły wyostszajom. Drugom fazom jest wyciagniecie stosunkowo duzego gluta z nosa z zjedzenie go ze samkiem. Trzeciom i nednoczeœnie wienczoncom cały rytułał czynnosciom jest Odlanie Sie Do Zelwu (w skrócie OSDZ). Jest to czynnoœc wymagajonca sporej odwagi i samozaparcia, ale naprafde warto to zrobic dla ocalenia luckoœci. Pamientajcie im czensciej sie bendziecie Odlewac Sie Do Zlewu tym prawdopodobienstfo sukcesu wieksze. Pozdrawiam i naprawde zachencam do odprawienia Rytułału Oczyszczenia. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Ja wsadze Goœce Palca To powinno zatrzymać jej pierdnięcie w tym temacie batem przytkam jej możliwoœć wypowiedzi i uratuje nas tym samym od zakwasów mózgu. Tak postanowiłem także mieć swój udział w ratowaniu Ziemi. Uprzedzam że wyżej wymienione elementy powinno się zrobić dla własnego bezpieczeństwa w kasku tak zwanym Orzeszku aby uchhronić głowe przed polem rażenia Kakaowego oka. Pozdrawiam jestem z wami.

lolek, ale z ciebie głupia kurwa męta idŸ lepiej z Goœka na Centralny w Wawie dawać dupy

Co za Prostak ! ... dziwię się jak można być takim skończonym debilem !!! hehe . Żal mi niektórych ludzi ,ale cóż nie wszyscy sš normalni.

jebiesz

To prawda trzeba zaczšć działać! Za około 10 tyœ zł można zrobić kapsułe czasu, jeżeli nic się nie stanie to przynajmniej za jakieœ 50 lat będzie można wydobyć kapsułę, która będzie niezłym materiałem dla przyszłych pokoleń, a jak się coœ stanie to takie coœ może pomóc ocalałym. Coœ ala arka przymierza, wystarczy mieć dobrze uziemionš skrzynkę, wkopać jš na dobrš głębokoœć (w pobliżu mam nieczynny szyb kopalniany, którego jeszcze nie zakopali) a do œrodka wkoponować kompa z ups-em i podstawowymi danymi o całej naszej obecnej cywilizacji. A co do propozycji lolka to się nie zgadzam, to tylko pozorne rozwišzanie, lepiej pić własny mocz, to cie może uratoważ lolku.

dla zmylenia wroga proponuje na zewnštrz obsrać całš kapsułe ponoć gówna nikt nie tyka a i kapsuła będzie rosła jak na drożdżach w œrodku oczywiœcie nie może zabraknšć miski ryżu dla Chińczyka który obsługiwać będzie ręcznš pršdnice Aby Ups miał ładowanie.

pomyliliscie ta stone z debilnymi rozmowami na czacie kiepy

Róża po pierwszw Jebiesz a po drugie wytrzyj kupe z kšcików ust.

Pora w koncu działać

a wiecie co ja wam powiem moze macie racji troche ale lepiej jak byœcie zaczęli troche myœleć a nie sie opierać na jakiejœ głupkowatych wymysłach "LOLKA"BO TO JAKIŒ NIEDOJEBEK CHYBA TO NIE LOLEK LECZ mietek chyba sie wział z przeterminowanych tabletek co?pisał (zajazd heheh pozdro dla tego kolesia z X)

a wiecie co ja wam powiem moze macie racji troche ale lepiej jak byœcie zaczęli troche myœleć a nie sie opierać na jakiejœ głupkowatych wymysłach "LOLKA"BO TO JAKIŒ NIEDOJEchBEK CHYBA TO NIE LOLEK LECZ mietek chyba sie wział z przeterminowanych tabletek co?pisał (zajazd heheh pozdro dla tego kolesia z X)

a wiecie co ja wam powiem moze macie racji troche ale lepiej jak byœcie zaczęli troche myœleć a nie sie opierać na jakiejœ głupkowatych wymysłach "LOLKA"BO TO JAKIŒ NIEDO CHYBA TO NIE LOLEK LECZ mietek chyba sie wział z przeterminowanych tabletek co?pisał (zajazd heheh pozdro dla tego kolesia z X)

a wiecie co ja wam powiem moze macie racji troche ale lepiej jak byœcie zaczęli troche myœleć a nie sie opierać na jakiejœ głupkowatych wymysłach "LOLKA"BO TO JAKIŒ nie wypał CHYBA TO NIE LOLEK LECZ mietek chyba sie wział z przeterminowanych tabletek co?pisał (zajazd heheh pozdro dla tego kolesia z X)

jebiesz

czas działać i zaczšć zarabiać szmal na Faktach z tego powodu poszukuje wspólników do Tworzenia Globusów aktualnych po przebiegunowaniu ziemi. Do każdego Globusu słońce z magnesem w dupie gratis.

tylko jest jeden problem jak znaleŸć Tyłek słońca?

1

ja mógłbym się zgodzić by zaczšć działać, ale tylko po to by przyspieszyć katastrofę. Ta cywilizacja musi zginšć. A teraz cytacik z bilblii tchórzliwi ludzie bojšcy się zmian poczytajcie sobie: "kto by w owe dni bał się o swe życie straci je" pozdrowienia.

chętnie wyliz rÓżę
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.