Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gośka musi się leczyć!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Gosiu, jak trzeba będzie to może my, forumowicze, pomożemy ci załatwić jakieœ leczenie, leki, specjalistów, tylko rozpocznij leczenie psychiatryczne, bo jeszcze troche i zwariujesz do końca... ps. wiesz Gosiu, w szpitalu HAARP też może działać, więc majšc tam dużo wolnego czasu, mogłabyœ badać jego działanie i obserwowac jak wpływa na ludzi :)

Droga Gosiu wszyscy na naszym oddziale na ciebie niecierpiliwie czekamy, kaftanik i chlorpromazynka już na ciebie czeka i ciepłe łóżeczko z pasami bezpieczeństwa, gdyby hhhhaa.... no to znaczy gdybyœ się Ÿle poczuła

Leczyć się powinien ten, kto ostatnio ma problemy z zachowaniem swojej œwiadomoœci i podszywa się pod innych użytkowników forum. Może to mu sprawia przyjemnoœć, a w takim przypadku jest to zboczenie. Bluzgacie na niš za jej przekonania, a sami nie jesteœcie do końca normalni. Jak można kreœlić osobę która żeby zdenerwować innych, tworzy bezsensowne tematy, podszywa się pod innych i nic sobie z tego nie robi? [%sig%]

"normalnoœć" to nie jest właœciwe okreœlenie,normalnoœć jest nudna, co do przekonań goœki to nie sš jej przekonania ale choroba psychiczna, " Jak można kreœlić osobę która żeby zdenerwować innych, tworzy bezsensowne tematy, podszywa się pod innych i nic sobie z tego nie robi?" taki ktoœ zwie się prowokatorem, a tacy ludzie jak ty karmiš nas, gdyby nie ludzie bez poczucia humoru nie mielibyœmy po co pisać na tym forum. Także dziękuje ci wyckręcie twoje oburzenie wzmaga mojš chęć działania dalej =)

Goske trzeba leczyc albo najlepiej cicho wykonczyc, bo uswiadamia ludzi o mozliwosciach tajnej broni elektromagnetycznej, ktora posluguja sie Anglosasi !!!!

gosiu tym co mówisz przypominasz mi Papkina którego oszukano że wypił truciznę :-P i podobnie jak jemu odpowiedziano tak i ja ci odpowiem "a kto by na twe marne życie zamach robił?"

Tak Goœka - dla HAARP-a jesteœ niegroŸna, ale dla siebie samej jesteœ bardzo niebezpieczna. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ty tez jestes dla siebie niebezpieczny Dariuszu. Uwierz mi !!!!

Tobie już nikt nie wierzy. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie badz tego taki pewny !

heh, oj Goœka, ty się naprawde musisz leczyć :]

goœka opowiesz nam jeszcze o twoich codziennych doœwiadczeniach z haarpem?

Ja tam wierze goœce, nie we wszystko, ale wierzę. A leczyć to się powinien każdy człowiek, raz na tydzień każdego zamknšć na 24h sam na sam ze sobš to by może co poniektórzy zrozumieli że żyć można tylko dla innych bo bez nich nie ma nic, dobrze że sš wszyscy, nawet podszywajšcy się prowokatorzy, jasnowidzowie, roboty z dętkami, goœka i wogule.

Nie we wszystko? [%sig%]

w zasadzie kepułgowi należy przyznać rację, szkoda jednak że większoœć ludzi nie potrafi myœleć w sposób bardziej otwarty i tolerujš tylko jeden zwykle okreslany jako "normalny" styl życia, punkt widzenia œwiata itp. Pod "normalnoœciš" kryje się kłamstwo i obłuda oraz brak tolerancji i wreszcie lenistwo objawiajšce się chodzeniem na skróty za pomocš stereotypowego postrzegania œwiata.

Nie jestem oburzony tyko załamny waszym poziomem. [%sig%]

Dlaczego? Co cie tak załamało? Czy może to jest kolejny pusty komentarz nie podnoszšcy poziomu dyskusji (lecz wręcz zaniżajšcy go)? I jakim prawem Ty masz oceniać nasz poziom? Jedynie porównujšc go chyba do swojego, jeżeli nie zamierzasz dyskutować, bo jesteœmy za malutcy dla ciebie to po jakš holere sie oddzywasz? Czyżbyœ chciał zniżyć sie do naszego poziomu, czy może załamać do końca? "Jestem największy na œwiecie" - powiedział pagórek na równinie. Zależy co do czego porównać i jak wiele się wie o œwiecie, jak wiesz wystarcajšco dużo to wiesz że zawsze jest ktoœ większy od ciebie.

kepułg: œwięte słowa wyckret: mógłbyœ chociaż podać jakieœ argumenty, bo jak narazie twoja wypowiedŸ (jest jak zwykle) jałowa, pozbawiona sensu, chyba że przyszedłeœ tutaj odreagować swoje kompleksy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.