| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| TAROT | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Ogólne Informacje , Rozmowy o łšczeniach , opisy poszczególnych Arkanów , Układy , Nauka - Wiedza ... Zapraszam Wszystkich chcšcych porozmawiać o Tarocie i połaczeniach innych Narzędzi służšcych do Analizy Psychologicznej i Wglšdu w Życie oraz ich Przyczynowo - Skutkowych wpływów na Terazniejszoć , Przyszłoć .
Osoby zajmujšce się I-Ching , Runami , Kartami klasycznymi zapraszam do dzielenia się Wiedzš i gromadzeniem Nowej poprzez uczestnictwo w Dyskusji majšcej na Celu znalezienie wspólnego mianownika pomiędzy różnymi Technikami i Interpretacjami wzajemnie wpływajšcych na siebie "Narzędzi" .
Aurelian Łasasowski - Tarocista
|
|
|
aurell: a co z kometš która ma uderzyć 25 maja, czy jest w tym dbło prawdy?
Ja patrzyłem w swe karty Tarota, ale powiem szczerze, wolę zapytać kogo bardziej dowiadczonego. Będę wdzięczny za wyczerpujšcš odpowied. Bo ten temat jest interesujšcy.
|
|
|
25 Maja 2006 = 20 ... wyliczamy - 20 zawiera w sobie "2" oraz " 0 " ... sprowadzajšc do Podstawy Interpretacji :
XX Sšd Boży ( Sšd Ostateczny ) --- II Arcykapłanka --- 0 Głupiec
Trzy Arkana Wielkie >>> Sšd Boży XX przedstawia w Nazwie Bezporedniej Sšd nad Ludzmi , wiatem .. tłem Tego Sšdu będš Tajemnice które Zna Arcykapłanka II , a której nie znajš Ludzie gonišcy za Karierš , pochłonięci codziennociš - 0 Głupiec .
Patrzšc na owe Arkana które będš mieć Wpływ na Wydarzenia na wiecie tego dnia wnioskuje w dwóch punktach !!!
1 - Że Zostanie Odkryta Błędna "Bila" , która może Przynieć Autentycznie Zniszczenia w postaci owej Tsunami i uderzenia Meteorytu .
2 - Druga Sprawa , że wiat Nauki ujawni Wyniki Badań Skorupy Ziemskiej i być może Zapowie możliwe majšce mieć Nastšpić Trzesienia Ziemi .
Siły Anielskie za sprawš Boga wkroczš w plan ziemski naszego życia by zakończyć Trudne sprawy i rozstrzygnšć sprawy zadawanione . Przebaczenie może nadejć tylko i wyłacznie z góry . Nowa Droga w Życiu przyniesie Nowe Wyzwania polegajšce na Podejmowaniu Decyzji w odniesnieniu do Przyszłoci
nie utożsamiam się z 25 Maja w Sensie tego że Będzie to co w tematcie Strumyk opisał oraz to co opisałem Ja . Stwierdzam tylko że Co może Nastšpić i doprowadzi do Masowych przemieszczeń Tysięcy Ludzi - ucieczka , ewakuacja ! ? !
Poczekamy .. Zobaczymy .. wolne jednak usłyszeć o Tym że wiat Nauki przewidzi potencjalne zagrożenia Grożšce ludziom w którym zakštku wiata , i zapobieżenie majšcym nastšpić Katastrofom .
|
|
|
Aurell..... na poczštek pozdrowienia ode mnie. Oj wielkie zmiany sš teraz w mojej rodzinie. Jestem blisko znalezienia pracy pod warunkiem, że dostanę ksišżeczkę sanepidowskš :P. Muszę tylko zebrać kasę na badania potrzebne do wydania takiej ksišżeczki i jeli jš dostanę to będzie super.
Jak zarobię już pierwsze pienišdze to przeleję ci co na konto jak obiecałem jaki czas temu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |