| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dość z antysemityzmem w Polsce!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89 |
|
mam już tego kurwa doć, no bo ile można tolerować te cišgłe mówienie o Żydostwie, cišgłe szerzenie nienawici do Żydów przez jebanych wyznawców radia Maryja (co ma w ogóle Maryja do takiej niespotykanej nienawici wobec innego człowieka), mam doć tego, że partie jak np. LPR <tfu>, ktore maja reprezentowac obywateli też zionš nienawiciš do Żydów, albo te obrzydliwe kartki w którym miecie w stylu "Żeby Polska była Polskš trzeba skończyć z obłudš żydowskš. Dobry Zyd to martwy Żyd", kurwa no ile można, holocaust był dziesištki lat temu i zaistniał włanie przez takie szerzenie nienawici. NIE MOŻNA TEGO TOLEROWAĆ!!!!!!!!
miałem dzi spotkanie z młodzieżš z Izraela, z moimi rówienikami. to sš fantastyczni ludzie, bez uprzedzeń, niesamowicie życzliwi, szczerze mówišc bardziej niż Polacy, w rozmowie otwarci, napewno troche pogodzeni z tym, że muszš walczyć non stop z Palestynš i z ogarniętymi niewobrażalnš nienawiciš arabami czy to włanie z Palestyny czy to z Iranu. pogodzeni sš z tym, że muszš na 2 lata ic do wojska, czy to chłopaki czy dziewczyny.
ja naprawde nie rozumiem skšd bierze się ta nienawić, ten jebany antysemityzm w polskim narodzie, ludzie jeżeli nie nauczymy się szanować nie tylko obcych nacji, jak np. Żydów, ale tez ludzi ze swojego otoczenia to po prostu czeka nas smutna przyszłoć, w zamkniętej, nienawidzšcej odmiennoci, szarej, ponurej społecznoci... ja tego nie chce i to już czas żeby zmienić rzeczywistoć w okolo nas póki nie jest za póno, nauczmy sie szanować ludzi bez względu na narodowoć, wyznanie, orientacje seksualnš, przekonania, kolor skóry, itd.!!!
p.s. nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać..
|
|
|
Antysemityzm w Polsce ?
To patrzcie na to :
http://www.bhpoland.org/strona/index2.htm
Policja wie o tej stronie od kilku miechów i nic nie robiš...
bo może oni sami sš nazistami ? :-D
|
|
|
Ten obrazek jest niestety prawdziwy i w tym cały tragizm naszej sytuacji.
Jak tu ich miłować ?
Ciężka to sprawa.
Pozdro
|
|
|
zydy chcš rzšdzić , kupowac , sprzedawać , kasować , piłowac diamenty i umysły...żydy salomońskie niszczyciele inteligencji i kocioła , szczury i nosiciele wszelkiego satanizmu , okultu Stara rasa genetycznych pupili Aniołów Ciemnoci
miłujmy ich zatem i dajmy im wiatło prawd absolutnych
czyli wypierdalać
|
|
|
ludzie od wieków potrzebowali kozła ofiarnego, jak nie żydzi to "pedały", jak nie arabowie to bezdomni, oczywicie nie jestem sympatykiem izraela i życzę mu wymazania z mapy, ale do samych żydów nic nie mam o ile nie sš oni kapitalistami i lizuchami (najobrzydliwszej grupy ludzi) amerykanusów.
Niemniej jednak antysemityzm charakteryzuje ludzi prymitywnych, których na wiecie (nie tylko w Polsce!!) nie brakuje, oczywicie ów prymitywizm w historii zrobił wiele złego, a my Polacy jeli powtarzamy antysemickie hasła to oznacza, że nie potrafimy wycišgać wniosków z historii lub jej wogóle nie znamy...
|
|
|
Rydzyk to zdrajca! :)
Aj waj, aj waj, a te na obrazku to nie Żydy, tylko goje.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Opinie
Opinie do wiadomoci: Apelacja w sprawie ks. Jankowski kontra Huelle
Dodaj swojš opinię
--------------------------------------------------------------------------------
tytuł:
treć opinii: basta agregatti satanisti
czyli krzż w dupe syjonom
pseudonim:
e-mail:
|
|
|
wzywam wszystkie siostry i braci żydowskich , o których wiemy , że sš jak my nastawieni negatywnie do ich blunierczych starszych braci zzza oceanu i nie tylko
którzy działaja lokalnie a myla globalnie , by nas zniewolić
Bracia Zajony !!!
powstańmy i chodmy
z tego sytemu
wierzymy w waszš dobrš wolę
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |