| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Co o tym myślicie wy ??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Na poczštku powiem, że zainspirował mnie do podjęcia tego tematu w tym dziale (może odpowiedniejszy byłby ten z psychologiš..hm...) kolega, który wyznał, że majšc 22 lata wcišż pozostaje prawiczkiem.
Otóż ja jestem dziewicš, mam 23 lata.
Może i to jako strasznie dużo, ale wychowana zostałam w niejakim kulcie czystoci i oczekiwaniu na tego jedynego.
Natomiast teraz zauważyłam że to wszystko bzdura jest. Nie ma sensu czekać. No może tylko na ciekawe wspomnienia z tego pierwszego razu. Bo powinien być wyjštkowy mimo wszystko.
Teraz sedno problemu, bo piszę tutaj ponieważ jestem przerażona perspektywš powiedzenia o tym mężczynie z którym od jakiego czasu się spotykam. Nie chcę żeby jako bardzo się zdziwił. A niemówienie mu o tym zupełnie nie wchodzi w grę. Sami wiecie dlaczego. Poza tym chyba chciałabym żeby to był on. Moje pytanie brzmi jak mam o tym powiedzieć żeby:
1. nie zaczšł się miać
2. nie padł ze zdziwienia
3. żeby to docenił a nie wymiał?
Nie proszę was o pomoc tylko o opinie w tym temacie.
Ps. Jeli założylicie że taka dziewica w tym wieku musi być brzydka to się mylicie i to bardzo. Otóż jestem normalnš atrakcyjnš kobietš. Na powodzenie nie narzekam. tylko jestem dosyć wybredna w stosunku do mężczyzn...
|
|
|
Spoko.
Miałem do czynienia z 30-letniš dziewicš.
Wykorzystała mnie do wiadomego celu i się rozstalimy, bo kochała innego, ale się wstydziła.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak znajdziesz 30-letniš dziewice-zakonnice to jeste dobry.
[%sig%]
|
|
|
znam starsze dziewice - ale nie odwazylem sie proponowac aby to sparwdzic.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Sybilla : nic mu nie mow :) niech sie dowie w "tym" momencie.. a jak sie zdziwi to powiesz: "no co? czekalam na Ciebie" :)
a jakby sie pytal czy to robilas, to powiedz ze wszystkiego sie dowie w swoim czasie ;)
to moim zdaniem idealne wyjscie :P
|
|
|
ze soim obecnym mężem straciłam dziewictwo, gdy miałam22 lata a obecnie jestem juz po lubie 6 lat.
Twuj problem to ogromna zaleta, w obecnym swiecie pokus trudno zachować czystoć. Cos o tym wiem bo miałam wielu adoratorów ale wiedziałam, że spotkam tego jedynego dla którego oddam wszystko bo jest dla mnie wszystkim.
Jeżeli uważasz, że on jest tym jedynym i ty dla niego tš jedynš to on zrozumie i bedzie szczęliwy i dumny. Gdy bedzie inaczej to oznacza,że nie zasługuje na Ciebie.
|
|
|
Daj spokoj, nie masenus tak sie meczyc skoro obawiasz sie mu powiedziec ze jestes nierozplombowana jeszcze to trzeba siew koncu rozplombowac, jak by co to moge pomodz i problem z glowy.
|
|
|
"Nie proszę was o pomoc tylko o opinie w tym temacie" - tak napisała.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Sybilla
Mniemam , że scoop sie nie myli.....nie mów nic. On się zdziwi, ale ty jeszcze bardziej. Facet to zdobywca, dla niego zdobycie fortecy jest dumš.....z własnej męskoci. No cóż musimy brać pod uwage próżnoć męskš :))))))
|
|
|
ja też jestem prawiczkiem, chociaż lubie czasem zabawić się z mężczyznami i z tatš a wy?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |