Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Relacje...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegajš od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko mężczyŸni sš w stanie myœleć racjonalnie... W zeszłym tygodniu poszedłem z mojš żonš do łóżka. Zaczęliœmy się pod kołdra głaskać i dotykać. Byłem już goršcy jak cholera i myœlałem, że ona również, ponieważ to, co robiliœmy miało jednoznacznie podłoże seksualne. Lecz właœnie w tym momencie rzekła do mnie: - Posłuchaj, nie mam teraz ochoty się kochać. Chce tylko, żebyœ wzišł mnie w ramiona, dobrze? - Coooooooooo????????? W odpowiedzi usłyszałem, no jak sadzicie, co? To przecież jasne: - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet! W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnšłem... Następnego dnia poszedłem z żonš do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzyłem na Niš, gdy przymierzała 3 piękne, ale bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałoœci słowa, stwierdziła, ze do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztš te, które na wystawie oznaczone były cena 600 Euro. Na to rzekłem, ze, oczywiœcie, ma racje. Następnie przechodziliœmy obok stoiska z biżuteria. Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentowa kolia. Gdybyœcie mogli Ja widzieć!!! Byłš wniebowzięta!!! Prawdopodobnie myœlała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sšdzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myœlenia filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia"... Teraz byłš wręcz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyœcie to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uœmiechem: - ChodŸ, pójdziemy do kasy zapłacić. Trudno mi było nie wybuchnšć œmiechem, gdy Jej odpowiedziałem: - Nie, kochanie. Nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować... Jej twarz zbladła jak œciana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem: - Mam tylko ochotę na to, żebyœ mnie wzięła w ramiona. Gdy z wœciekłoœci i nienawiœci już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóŸdŸ: - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwoœci mężczyzn.

Różni ludzie w różny sposób się realizujš :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.