Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
trzeba być skurwysyńskim!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95

Tyle pieprzycie ,że jak sie cos zrobi złego w tym zyciu , to że sie to odbije na twojej pozycji w następnym zyciu itd, itp , z drugiej strony mówicie ze czlowiek uczy sie na błędach , i trzeba sie kierować doœwiadczeniem. A moje doœwiadczenie jest takie ze lepiej jest byc złym niż dobrym!!! Taka prawda!Praktycznie wszysycy bogaci ludzie , doszli do swego majštku wszelkiego rodzaju oszustwami. Myœlicie , że gdyby kierowali się oni zasadami to doszliby do tego co maja??? bo wydaje mi się że nie. Tak naprawde to każdy człowiek jest egoistš i nie ma co pierdolić , ze jest inaczej , nie ma sensu udawac że tak nie jest . Tak wiec przestańcie udawac mšdrych , jesteœcie tacy sami jak wszyscy!

eee tam chuj wiecie , spierdslajacie [%sig%]

A może byœ tak kibol skończył AWF (jak mój ojciec).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wwyjebało mi głoœniki jK OGLšDAłEM PREZENTACJE I JESTEM WKURWIONY, HUJOWE BYłY TE GLOœNIKI żE JE TAK łATWO WYJ\EBVALO , jutro pogadamy , awf nie skończe , może jakies inne mi sie uda , ale chuj wie, i taj pewnie zmarnuje wszystko nara. [%sig%]

no dobrze jest cos pokonczyc, ale nie to jest najwazniejsze.... mozna isc po trupach, zreszta bardzo wielu, ba ! wiekszosc wybiera te wlasnie droge, bo nie dowierza, ze da sie inaczej. Nie wszyscy, ktorzy cos posiadaja musza byc bandziorami bez sumienia, bywaja i ludzie uczciwi. zapewniam Was WSZYSTKICH, ze tyle samo trudu wynosi zyc uczciwie, co byc nikczemnikiem. Ten uczciwy tak samo moze do czegosc dojsc, ja ten nie uczciwy, pozostalymi sa nieudacznicy szukajacy wymowek i usprawiedliwien. Ktos kto rzeczywiscie chce cos zrobic, badz osiagnac - znajdzie milion sposobow by to zrobic, badz osiagnac, a czlowiek, ktory nie zechce, tak naprawde, tak z glebokiego serca, na pewno znajdzie milion wymowek by tego nie zrobic, badz osiagnac.... * usmiechnij sie, bo jutro mozesz juz nie miec zebow ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Zgadzam sie z toba romek, własnie ja kurde teraz bde chciał coœ osušgnšć zeby nie być zwykłym œmieciem. Nie zwracajcie uwagi na moje wczeœniejsze [posty , pisałem je po spozyciu hehe, a poza tym jestem małolatem mam dopiero 17 lat i czesto mi sie zdarza pisac różne pierdoły ( choć to naprawda że wyjebało mi głoœniki). Dzięki wszystkim za te wszystkie odpowiedzi. Na pewno troche mi one pomogły. [%sig%]

No i luz, zycie to sajgon

Ej koleœ jestem bogaty i nie jestem egoistš więc morda psie i się nie wymšdrzaj że na oszustwie bo sam jesteœ parszywym oszustem bezuteczny œmieciu jak coœ powiesz to jeszcze ci wykopie !!!

ale burak z ciebie Angan

raz na wozie raz pod wozem ustruj chwiejny.

nie dla każdego szczytem szczęœcia jest bogactwo, o tym autor owego artykułu zapomniał

wazny jest start w zyciu.......to fakt.....im lepiej jest tym latwiej.Bylem bliski dna ale sie odbilem...nie mialem nic....a dzis siedze w UK i zarabiam 10000zl na masze.....mi sie udalo bo bardzo tego chcialem.....a inni jak sie odbili od dna to sie podnimi zarwalo....:(...w zyci trzeba walczyc o swoje...i nie zawsze trzeba byc PRZEKRETEM by sie dorobic..... ps. do antius fakt kasa to nie wszystko mnie ona nie kreci. Ja tylko chcialem byc w UK :)

Hehe odnawiam swoj temat sprzed ponad roku. Widze ze dużo sie an forum zmienilo.

Na szczęscie i niestety.

eee tam kurwa chuj, mi sie calkowicie zajebiscie podoba

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Nie jest w sumie tak źle, ale nie mówię, że nie mogło być lepiej. Kiedy ktoś mówi "czuj się jak u siebie" to często nie pamięta się o tym, że to tylko przenośnia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.